Επικαιρότητα

Ξεχάστε τον Salt Bae - Αυτός ο μουστακαλής Τούρκος χασάπης αλατίζει διαφορετικά και γίνεται viral

O Κουμαλί Αντιγκιουζέλ γνωστός ως Knife Man.

Ξεχάστε τον Salt Bae, τον Τούρκο σεφ με την μοναδική του κίνηση για το αλάτισμα του κρέατος που έχει γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο. Ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με έναν άλλο Τούρκο σεφ, τον Κουμαλί Αντιγκιουζέλ.

Ο νεαρός αυτός σεφ, γνωστός με το όνομα Knife Man ( ο άνδρας με το μαχαίρι)είναι υπεύθυνος σε ένα τουρκικό steakhouse στο Κατάρ, το Sazeli. Ο Κουμαλί κατάγεται από το Ιγκντίρ της ανατολικής Τουρκίας, είναι παντρεμένος κι αντί για την κοτσίδα και τα στενά λευκά μπλουζάκια του Salt Bae, έχει ένα καλοσχηματισμένο μουστάκι, φορά δερμάτινο γιλέκο και πάντα στο πέτο του είναι καρφιτσωμένη η τουρκική σημαία.



Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, ειδικότητά του είναι τα μαχαίρια τα οποία χειρίζεται με μια ικανότητα που θυμίζει την αρχαία τέχνη των ζογκλέρ, την οποία ο Knife Man εκτελεί (για το Κατάρ μιλάμε) μπροστά στα τραπέζια των εμίρηδων, που φυσικά σπεύδουν να τον αποθανατίσουν με τα πανάκριβα τηλέφωνά τους.

??SHORTRIBS??#music #musically #over #meat #beef #dubai #doha #shorts #shortribs #lezzet #soviet #abudabi #istanbul

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cumali Adiguzel?????? (@by_mustache_official) στις



Ο Κουμαλί δεν περιορίζεται μόνο στο να στροβιλίζει τη λαμπερή λεπίδα του μαχαιριού μπροστά στους εντυπωσιασμένους θαυμαστές του, με επιδεξιότητα και ευκολία φυσικά, αλλά κόβει το κρέας σε φέτες μπροστά στον πελάτη. Στη συνέχεια κάνει ένα τελευταίο φινίρισμα στο πιάτο, συμπεριλαμβανομένης της φωτιάς και στη συνέχεια, περνά στο αλάτι. Αντί να το ρίξει πάνω από το μπράτσο του όπως κάνει ο Salt Bae, το ρίχνει στη λεπίδα του μαχαιριού κι αυτό γλιστράει και πέφτει επάνω στο κρέας. Προς τέρψη των παρευρισκόμενων.



Το ακροβατικό dressing έχει φτάσει σε νέα όρια: ποιο θα μπορούσε να είναι το επόμενο;


Πηγή: Iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x