Επικαιρότητα

Κυβερνήτης της Κένυας αρνείται ότι δολοφόνησε την εγκυμονούσα ερωμένη του

Ένας μάρτυρας δήλωσε ότι η εγκυμονούσα γυναίκα απήχθη με αυτοκίνητο από τέσσερις άνδρες στην οδό Homa Bay Road στις 3 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Για τη δολοφονία της ερωμένης του, μιας φοιτήτριας πανεπιστημίου που κυοφορούσε το παιδί του κατηγορείται ο κυβερνήτης του νομού Μιγκόρι της Κένυας.

Ο Zακάριαχ Οκόθ Ομπάντο, κυβερνήτης του νομού Μιντόρι στη δυτική Κένυα, αρνήθηκε ότι σκότωσε τη Σάρον Οτιένο και το αγέννητο παιδί του στη σύντομη δικαστική ακρόαση που μεταδόθηκε ζωντανά στην κρατική τηλεόραση.

Ένας μάρτυρας δήλωσε ότι η Οτιένο απήχθη με αυτοκίνητο από τέσσερις άνδρες στην οδό Homa Bay Road στις 3 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Το σώμα της βρέθηκε μια μέρα αργότερα σε μια λίμνη αίματος κοντά στο Οιούγκις, μια μικρή πόλη περίπου 40 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που τελευταία φορά εθεάθη, σύμφωνα με την εισαγγελία.

«Διαπιστώθηκε ότι υπήρχε μια στενή σχέση μεταξύ του Zακάριαχ Οκόθ Ομπάντο και της δολοφονημένης, η οποία οδήγησε σε μια ανεπιθύμητη για τον κυβερνήτη εγκυμοσύνη», δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας.


«Η Σάρον και το αγέννητο μωρό της δολοφονήθηκαν με φρικιαστικό και τρομακτικό τρόπο», πρόσθεσε ο ίδιος.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Oμπάντο είναι 59 ετών ενώ η Oτιένο ήταν 20 ετών.

Ο Oμπάντο αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση δολοφονίας. «Δεν είναι αλήθεια», είπε στο δικαστήριο μετά την ανάγνωση της κατηγορίας.

Ο Μισέλ Γιούμα Ογιάμο, ο οποίος περιγράφεται ως προσωπικός βοηθός του Oμπάντο, κατηγορήθηκε επίσης για τη δολοφονία, ενώ ένας άλλος βοηθός, ο Κασπάλ Ογουανγκ Ομπιέρο, κατηγορήθηκε ότι βοήθησε στη δολοφονία, ανέφεραν οι εισαγγελείς.Κανείς τους δεν παρέστη στο δικαστήριο για να αποκρούσει τις κατηγορίες.

Ο Obado θα βρίσκεται στο κρατητήριο μέχρι την Τρίτη.

Πηγή:www.skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x