Επικαιρότητα

Κύπρος: Βρέθηκαν οι δυο 11χρονοι μαθητές - Σύλληψη του φερόμενου ως δράστη

Τα παιδιά βρέθηκαν και ότι είναι καλά στην υγεία τους - Ο 35χρονος είχε λευκό ποινικό μητρώο, καθώς δεν είχε απασχολήσει παλαιότερα τις αρχές.

Αίσιο τέλος για τους μικρούς Θεμιστοκλή και Φίλιππο τους οποίους εντόπισε πριν από λίγο η κυπριακή αστυνομία, ενώ ο 35χρονος φερόμενος ως δράστης της απαγωγής συνελήφθη και οδηγείται για ανάκριση. Ο υπουργός Δικαιοσύνης Ίωνας Νικολάου δήλωσε ότι πιθανό κίνητρο του απαγωγέα ήταν τα λύτρα. Σημειώνεται ότι ο 35χρονος είχε λευκό ποινικό μητρώο, καθώς δεν είχε απασχολήσει παλαιότερα τις αρχές.

Τα παιδιά βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους. Περιπολικό μετέβη στο σημείο που εντοπίσθηκαν οι δυο μαθητές Θεμιστοκλής Ντόγκλης και Φίλιππος Σταματάκης που απήχθησαν το πρωί από το Δημοτικό Σχολειό στις Καμάρες της Λάρνακας.

Σημειώνεται ότι ο απαγωγέας είχε πρόθεση να απαγάγει κι αλλά παιδιά. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο SigmaLive ότι ο άνδρας -που νωρίτερα περιγραφόταν ως 55χρονος- είχε προσεγγίσει συνολικά πέντε παιδιά, που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή με τα άλλα δυο παιδιά που άρπαξε ο δράστης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την Κύπρο ο δράστης παρίστανε το νέο δάσκαλο του σχολείου ζητώντας βοήθεια να μεταφέρει τα πράγματα του στο γραφείο από τους μαθητές, αλλά μόνο οι δυο απαχθέντες προθυμοποιήθηκαν να τον βοηθήσουν.

Οι δυο εντεκάχρονοι προέρχονται από την Ελλάδα και οι γονείς τους εργάζονται στη Λάρνακα. Το συμβάν σημειώθηκε περί τις 7.30 το πρωί, πριν το κτύπημα του πρώτου κουδουνιού.

Τον εντοπισμό των μαθητών χαιρέτησε και ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης με μήνυμά του στο Twitter, συγχαίροντας τις κυπριακές αρχές για τις προσπάθειές τους.

Πηγή: www.skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x