Επικαιρότητα

Μανιφέστο κατά του νέου αντισημητισμού υπογράφουν 300 επώνυμοι στη Γαλλία

Στο μανιφέστο καταγράφεται, τέλος, το γεγονός οτι 50.000 Εβραίοι έφυγαν από τη Γαλλία «γιατί δεν νιώθουν ασφάλεια σε ορισμένες πόλεις και γιατί τα παιδιά τους δεν μπορούν να πάνε πλέον σχολείο»

Γραπτή διακήρυξη με την οποία αποκηρύσσουν τον «νέο αντισημιτισμό» που προκαλείται από το «ριζο-σπαστικοποιημένο Ισλάμ» υπέγραψαν περισσότεροι από 300 επώνυμοι Γάλλοι, ανάμεσα στους οποίους ο Νικολά Σαρκοζί και ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Με αφορμή τον αυξημένο αριθμό δολοφονικών επιθέσεων κατά Εβραίων στη Γαλλία οι υπογράφοντες μιλούν για μια «σιωπηρή εθνοκάθαρση» που εκτελείται από τον αυξημένο αριθμό ριζοσπαστικοποιημένων ισλαμιστών κυρίως σε γειτονιές της εργατικής τάξης.

«Απαιτούμε η μάχη κατά του αντισημιτισμού να γίνει εθνικός σκοπός πριν να είναι πολύ αργά. Πριν η Γαλλία να σταματήσει να θυμίζει Γαλλία» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

«Τα τελευταία χρόνια 11 Εβραίοι δολοφονήθηκαν - ορισμένοι αφού προηγούμενως βασανίστηκαν - από εξτρεμιστές Ισλαμιστές γιατί ήταν Εβραίοι» προστίθεται στο κείμενο το οποίο δημοσιεύει η Le Figaro.

Στο μανιφέστο καταγράφεται, τέλος, το γεγονός ότι 50.000 Εβραίοι έφυγαν από τη Γαλλία «γιατί δεν νιώθουν ασφάλεια σε ορισμένες πόλεις και γιατί τα παιδιά τους δεν μπορούν να πάνε πλέον σχολείο».

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x