Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Συνδυασμό Πειραιάς – Νικητής, Βαγγέλης Μαρινάκης, τόνισε πως ο λαός του Πειραιά γύρισε την πλάτη στους συκοφάντες. «Την Παρασκευή το βράδυ σας είπα ότι ο Πειραιάς ψήφισε.

Σήμερα ο πειραϊκός λαός έδωσε απαντήσεις, έδωσε απαντήσεις στους συκοφάντες και τους έστειλε στο σπίτι τους. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, έχουμε άλλη μία εβδομάδα. Θα συνεχίσουμε τον ωραίο αυτό αγώνα για την τελική νίκη», είπε την ώρα που ο Γιάννης Μώρακης βρίσκεται μπροστά στον δήμο Πειραιά.

Δεν απάντησα σε πολλούς, υπογράμμισε ο κ. Μαρινάκης και πρόσθεσε. «Παρόλα αυτά ο πειραϊκός λαός έδειξε ότι όλους αυτούς τους συκοφάντες τους έχει γυρίσει την πλάτη. Δεν χρειάζεται να τους απαντήσω εγώ. Τους απαντήσατε εσείς. Και παρόλο που πέσανε στη λάσπη και στον βούρκο που οι ίδιοι έχτισαν αυτόν τον καιρό, εμείς θα τους δώσουμε το χέρι και τους λέμε ελάτε μαζί μας».

«Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που μου δώσατε δύναμη. Σας περιμένουμε όλους την ερχόμενη Κυριακή για τη μεγάλη τελική νίκη», επισήμανε.Πηγή: iefimerida.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ