Επικαιρότητα

Μάτι: Καλείται ως ύποπτος και ο 65χρονος φερόμενος ως εμπρηστής

Μέσα στη λίστα των ατόμων που έχουν κληθεί να καταθέσουν ως ύποπτοι για την πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής είναι και ο 65χρονος ο οποίος φέρετα να ξεκίνησε τη φωτιά.

Μέσα στη λίστα των ατόμων που έχουν κληθεί να καταθέσουν ως ύποπτοι για την πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής είναι και ο 65χρονος ο οποίος φέρετα να ξεκίνησε τη φωτιά στο Νταού Πεντέλης.

Από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι εισαγγελικές αρχές φαίνεται ο συγκεκριμένος άνδρας να έκαιγε χόρτα στο Νταού Πεντέλη. Πιθανότατα από σπίθα ή από σπινθήρες, η φωτιά να μεταδόθηκε γρήγορα στη γύρω περιοχή λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν εκείνη την ημέρα.

Ο 65χρόνος όπως και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για τη δικογραφία και να προετοιμάσει το υπόμνημά του.

Θα βρεθεί εκ νέου ενώπιον των εισαγγελέων το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου.

Το ίδιο διάστημα μετά την προθεσμία που ζήτησαν και έλαβαν χθες θα βρεθούν ενώπιον των εισαγγελέων και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.Μεταξύ αυτών η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ο Δήμαρχος Μαραθώνος, Ηλίας Ψινάκης και ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Ευ. Μπουρνούς, ο πρώην γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Καπάκης, ο πρώην αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σωτήρης Τερζούδης, ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κ.ά.

Πηγή: dikastiko.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x