Επικαιρότητα

ΝΔ: Αν ο Καμμένος εννοούσε αυτά που έλεγε, πρέπει να αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση

Στο στόχαστρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει μπει ο Πάνος Καμμένος, μετά την ψηφοφορία στο κοινοβούλιο της πΓΔΜ και την έναρξη της διαδικασίας συνταγματικής αναθεώρησης.

Στο στόχαστρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει μπει ο Πάνος Καμμένος, μετά την ψηφοφορία στο κοινοβούλιο της πΓΔΜ και την έναρξη της διαδικασίας συνταγματικής αναθεώρησης.

Οι συνταγματικές αλλαγές στη γειτονική χώρα, που πλέον αναμένεται να ολοκληρωθούν με επιτυχία από τον Ζόραν Ζάεφ, το αργότερο έως τον Ιανουάριο, θα φέρουν την καυτή πατάτα στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης, η σταθερότητα της οποίας εξαρτάται εν πολλοίς από τον υπουργό Άμυνας.

«Αν εννοούσε αυτά που έλεγε και δεν επιδοθεί σε μια ακόμα κωλοτούμπα, θα πρέπει να αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση πριν ολοκληρωθούν οι συνταγματικές αλλαγές στα Σκόπια», όπως σημείωνε στέλεχος της ΝΔ, στο iefimerida.gr. Σε διαφορετική περίπτωση, από τη στιγμή που η συμφωνία των Πρεσπών επικυρωθεί με τη βούλα των γειτόνων σε ένα νέο Σύνταγμά τους, τότε η διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας θα είναι ακόμη πιο ασθενής, όπως τονίζουν στην Πειραιώς.

«Η Ελλάδα βρίσκεται ενόψει του ισχυρότερου τετελεσμένου», όπως χαρακτηρίζουν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης την αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων, με την υιοθέτηση εκ μέρους των γειτόνων όχι μόνον του ονόματος “Βόρεια Μακεδονία” αλλά κυρίως «της απαράδεκτης παραχώρησης που έκανε η κυβέρνηση να αυτοαποκαλούνται οι γείτονες Μακεδόνες -σκέτο- και να υποστηρίζουν ότι μιλούν τη δήθεν Μακεδονική γλώσσα»

Η ΝΔ θα καλέσει μετ’ επιτάσεως τον κ. Καμμένο να αποδείξει ότι όντως θεωρεί επιβλαβή τη συμφωνία των Πρεσπών και δεν υπάρχει διαφορετικός τρόπος, όπως εκτιμάται στη ΝΔ, από την απόσυρση της εμπιστοσύνης του στην κυβέρνηση.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x