Επικαιρότητα

Νέο προεκλογικό σποτ Ερντογάν: Ήρθε η ώρα της Τουρκίας (video)

Νέο προεκλογικό διαφημιστικό σποτ από τον τούρκο Πρόεδρο και ηγέτη του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Νέο προεκλογικό διαφημιστικό σποτ από τον τούρκο Πρόεδρο και ηγέτη του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στο βίντεο, το οποίο παραπέμπει περισσότερο σε διαφήμιση για την προώθηση του τουρισμού, απεικονίζονται πλάνα από τα τοπία της Τουρκίας και στιγμές της καθημερινότητας των Τούρκων, τονίζοντας ιδιαίτερα την ανάπτυξη της χώρας και κυρίως τα δημόσια έργα, την αγροτική παραγωγή αλλά και τις επενδύσεις σε στρατιωτικό εξοπλισμό της.

Επιπλέον δίνεται έμφαση στην ανάδειξη των αξιοθέατων και των παραδόσεων της χώρας, ενώ δεν απουσιάζουν και οι εικόνες από το πραξικόπημα του 2016.

Στο βίντεο ακούγεται η φωνή του Ερντογάν συνοδευόμενη από μουσική υπόκρουση παραδοσιακής ανατολίτικης μουσικής να καλεί τους Τούρκους να σηκωθούν όρθιοι και να συμπορευτούν μαζί του, υπογραμμίζοντας με νόημα πως «είναι η ώρα της Τουρκίας».

«Είμαστε αυτοί που φωτίσαμε τις σκοτεινές νύχτες. Εϊ αγαπημένε έλα να περπατήσουμε. Έρχεται ένα νέο μέλλον, κοίτα τους ορίζοντες. Η ώρα είναι ώρα Τουρκίας , άιντε σήκω όρθιος. Να προχωρήσουμε με ένα όνειρο άλωσης. Να προχωρήσουμε μια μία αγάπη νίκης. Η πατρίδα είναι η τιμή μας. Η σημαία είναι η τιμή μας. Θα υψωθεί η ημισέληνος δεν θα υποσταλεί η σημαία. Το δίκαιο είναι ο αγώνας μας. Να κοιτάς όπως η ημισέληνος. Άιντε σήκω όρθιος, η ώρα είναι ώρα Τουρκίας!» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ερντογάν.



Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x