Επικαιρότητα

Ο 17χρονος χόρευε παραδοσιακό ελληνικό χορό λίγο πριν το μακελειό! (video)

Ο Παγουρτζής διακρίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε το ΤΜΖ να χορεύει αμέριμνος παραδοσιακούς χορούς μαζί με άλλα μέλη της τοπικής ενορίας ντυμένος με παραδοσιακή στολή σε φεστιβάλ της ομογένειας.

Φρίκη προκαλεί η απαθής στάση του 17χρονου ομογενούς Δημήτρη Παγουρτζή λίγα μόλις 24ωρα πριν το μακελειό στο λύκειο Σάντα Φε του Τέξας, προκαλώντας το θάνατο 10 ανθρώπων.



Ο Παγουρτζής διακρίνεται σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ιστότοπος ΤΜΖ να χορεύει αμέριμνος παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς μαζί με άλλα μέλη της τοπικής ενορίας του ντυμένος με παραδοσιακή στολή σε φεστιβάλ της ομογένειας. Το φεστιβάλ, διεξάγεται κάθε χρόνο τα τελευταία 25 χρόνια.



Μιλώντας σε αμερικανικά ΜΜΕ, ο ιερέας της ενορίας στο Γκάλβεστον του Τέξας πατήρ Στέλιος Σιταράς δήλωσε ότι δεν διέκρινε κάποιο πρόβλημα στο αγόρι. «Είναι ένα ήσυχο αγόρι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιερέας. «Δεν θα πίστευε κανείς ότι θα έκανε κάτι τέτοιο» τόνισε.



Σύμφωνα μάλιστα με μάρτυρα που επέζησε της αιματοχυσίας, ο Παγουργτζής αφότου πυροβόλησε εναντίον ενός μαθητή, άρχισε να τραγουδάει το «Another one bites the dust» (ένας ακόμα ‘’καθαρίστηκε’’ σε ελεύθερη μετάφραση) του συγκροτήματος των Queen…



Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x