Επικαιρότητα

Οι έρευνες για το φονικό στη Μενάνδρου - Τα βίντεο που δείχνουν τους δράστες (video)

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη αναγνωρίσει τους δράστες αλλά δεν έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίησή τους.

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας μετά την αιματηρή συμπλοκή το μεσημέρι της Πέμπτης στην οδό Μενάνδρου στο κέντρο της Αθήνας, μεταξύ αλλοδαπών, με έναν νεκρό και ένα βαριά τραυματία.

Την έρευνα έχει αναλάβει το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας και σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί της υπηρεσίας, έχουν καταφέρει να αναγνωρίσουν τους δράστες από τα βίντεο των καμερών ασφαλείας που λειτουργούν στην περιοχή. Δεν έχει γίνει ωστόσο γνωστό αν οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί.

Δύο βίντεο δημοσιεύθηκαν από το φονικό. Το ένα τραβήχθηκε από περαστικό που έχει βρει καταφύγιο μέσα σε κατάστημα και καταγράφει με το κινητό του έναν άνδρα να απομακρύνεται από το σημείο της συμπλοκής. Μοιάζει να κρατάει όπλο και να αλλάζει γεμιστήρα. Άλλη κάμερα έχει καταγράψει δεύτερο δράστη με όπλο, έχει προτεταμένο το χέρι και μοιάζει να πυροβολεί στον αέρα.



Από το απόγευμα της Πέμπτης, έχουν γίνει τουλάχιστον πέντε  στοχευμένες αστυνομικές έρευνες σε σπίτια υπόπτων δίχως πάντως αποτέλεσμα. Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίστηκαν και την Παρασκευή με αρμόδια στελέχη να εμφανίζονται αισιόδοξα για την τελική έκβασή τους.

Κατά τη νέα επιχείρηση χθες το πρωί στην οδό Μενάνδρου και τα γύρω στενά προσήχθησαν συνολικά 130 αλλοδαποί. Από αυτούς συνελήφθησαν μόλις πέντε επειδή δεν είχαν χαρτιά και εις βάρος τους κινείται διαδικασία διοικητικής απέλασης, ενώ εις βάρος άλλων 15 σχηματίστηκε δικογραφία για παρεμπόριο.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x