Επικαιρότητα

«ΟΛΑ Θέμος»: Το αφιέρωμα του Αnt1 στον Θέμο Αναστασιάδη

Δείτε ποτ πουρί με τις καλύτερες στιγμές από τις εκπομπές του Θέμου Αναστασιάδη στον Αnt1

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, καλλιτέχνες, άνθρωποι που απασχόλησαν την επικαιρότητα πέρασαν από την εκπομπή «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη. Ο ΑΝΤ1 θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του εκδότη της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» πρόβαλε στο πρόγραμμά του αποσπάσματα από τις καλύτερες στιγμές της εκπομπής «ΟΛΑ». Οι δύο ωριαίες εκπομπές του αφιερώματος, με τον τίτλο «ΟΛΑ ΘΕΜΟΣ», προβλήθηκαν η πρώτη χθες βράδυ και η δεύτερη θα προβληθεί απόψε το βράδυ.

Ο Θέμος Αναστασιάδης έγραψε τηλεοπτική ιστορία με τη σατιρική- lifestyle εκπομπή που προβαλλόταν στην ιδιωτική τηλεόραση για περίπου μία 10ετία. Η εκπομπή «ΟΛΑ» ξεκίνησε από τον ALPHA, ενώ, από τα μέσα του 2006 ξεκίνησε στον ΑΝΤ1. Στις εκπομπές φιλοξένησε τα «καυτά» πρόσωπα της showbiz και συνέλεξε τα περισσότερα «μαργαριτάρια» της ελληνικής τηλεόρασης.

Στο πρώτο αφιερωματικό απόσπασμα στον Θέμο Αναστασιάδη βλέπουμε να κάθονται στην... καυτή καρέκλα οι: Μάνος Ελευθερίου, Γρηγόρης Αρνατούτογλου, Ελένη Μενεγάκη, Γιώργος Παπαδάκης, Ρούλα Κορομηλά, Έλλη Στάη, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γιώργος Νταλάρας, Ζέτα Μακρυπούλια, Άννα Βίσση, Φαίη Σκορδά, Σάκης Ρουβάς, Νίκος Αλιάγας, Αλέξης Γεωργούλης και Νία Βαρντάλος, Μαρία Μπεκατώρου, Χριστόφορος Παπακαλιάτης.



Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x