Επικαιρότητα

Παπαγάλος που μιλά ελληνικά βρίζει πυροσβέστες που ήθελαν να τον σώσουν

Συγκεκριμένα,το εντυπωσιακό πτηνό με τα γαλάζια και κίτρινα φτερά, μάλλον ενοχλημένο από την ανθρώπινη παρουσία, αποφάσισε να «στολίσει» τους διασώστες του εκτοξεύοντας σειρά από βρισιές στα ελληνικά.

Με έναν μάλλον αλλόκοτο τρόπο εξέφρασε την χαρά της η Τζέσι, ένας παπαγάλος Μακάο, προς τους πυροσβέστες που έσπευσαν να την κατεβάσουν από σκεπή στην οποία και είχε εγκλωβιστεί εδώ και τρεις μέρες, στην πόλη Edmonton στο Βόρειο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα, το εντυπωσιακό πτηνό με τα γαλάζια και κίτρινα φτερά, μάλλον ενοχλημένο από την ανθρώπινη παρουσία, αποφάσισε να… «στολίσει» κανονικότατα τους διασώστες του εκτοξεύοντας σειρά από βρισιές… .

Η αθυρόστομη Τζέσι «έκανε την επανάσταση της» το πρωί της Δευτέρας, όταν και εγκατέλειψε τους ιδιοκτήτες της για να εγκατασταθεί σε παρακείμενη σκεπή, αρνούμενη να επιστρέψει.

Το πείσμα της οδήγησε στην παρέμβαση της Πυροσβεστικής, καθώς υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να τραυματιστεί.

Οι άνδρες της πυροσβεστικής χρησιμοποίησαν σκάλα για να προσεγγίσουν το σημείο που είχε «εγκατασταθεί» και κατόπιν υποδείξεων των ιδιοκτητών της, προσπάθησαν να την δελεάσουν με ένα μπολ φαγητού και γλυκόλογα προκειμένου να πλησιάσει και να την τυλίξουν σε πετσέτα για να την μεταφέρουν.

Κι ενώ η επιχείρηση έμοιαζε να κυλάει ομαλά με την Τζέσσυ να δηλώνει μάλιστα ότι αγαπά τους διασώστες της, ξαφνικά η διαθέσεις της άλλαξαν.

« Να πάτε να ….» έκρωξε ενοχλημένη πετώντας πρώτα σε διπλανή στέγη κι έπειτα προς τα δέντρα της περιοχής προκειμένου να αποφύγει τους πυροσβέστες.

« Όχι απλώς ήταν αθυρόστομη αλλά προς έκπληξη μας ξεκίνησε να μας βρίζει χυδαία.» Δήλωσε πυροσβέστης που έλαβε μέρος στην επιχείρηση.

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων η Τζέσι, εκτός από «γαλλικά» ήξερε τουλάχιστον δύο ακόμη γλώσσες, αναγκάζοντας τους πυροσβέστες να ξεκινήσουν τα παρακάλια στα ελληνικά και τα τούρκικα, προκειμένου να την πείσουν τελικά να έρθει κοντά τους για να την παραδώσουν στους ιδιοκτήτες της.

Πηγή: www.skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x