Επικαιρότητα

Παυλόπουλος: Στοιχειώδης πράξη δικαιοσύνης η απελευθέρωση των στρατιωτικών

Για στοιχειώδη πράξη δικαιοσύνης εκ μέρους της Τουρκίας αλλά και για σημαντικό βήμα προς την αποκατάσταση του κλίματος φιλίας με την χώρα μας, κάνει λόγο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Για στοιχειώδη πράξη δικαιοσύνης εκ μέρους της Τουρκίας αλλά και για σημαντικό βήμα προς την αποκατάσταση του κλίματος φιλίας με την χώρα μας, κάνει λόγο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ακης Παυλόπουλος, σπεύδοντας να συγχαρεί τις δύο εικογένειες για την ευχάριστη έκβαση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση:

Η αποφυλάκιση και απελευθέρωση των δύο στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων, Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελου Μητρετώδη, αφενός συνιστά στοιχειώδη πράξη δικαιοσύνης εκ μέρους των τουρκικών αρχών. Αφετέρου δε δείχνει και τον δρόμο που μπορεί και πρέπει ν’ ακολουθήσει εφεξής η Τουρκία, προκειμένου ν’ αποκατασταθεί πλήρως το κλίμα φιλίας και καλής γειτονίας με την Ελλάδα, η οποία έχει αποδείξει εμπράκτως ότι κινείται πάντοτε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Θερμά συγχαρητήρια στα δύο στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων και στις Οικογένειές τους για το έξοχο φρόνημα και το υποδειγματικό ήθος που επέδειξαν, καθ’ όλη την διάρκεια αυτής της επώδυνης δοκιμασίας

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x