Επικαιρότητα

Πειθαρχική έρευνα εναντίον του ιατροδικαστή για το νεκρό βρέφος

Την πειθαρχική έρευνα ζήτησε από τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Πειθαρχική έρευνα για τον ιατροδικαστή που έκανε λόγο για σεξουαλική κακοποίηση στην υπόθεση του 11μηνου νεκρού βρέφους στου Ζωγράφου ζήτησε από τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νικόλαο Καρακούκη, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνος Τσιάρας.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης αναφέρεται ότι ο κ. Τσιάρας ζήτησε από τον κ. Καρακούκη τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 125 του ν. 3528/2007.

Σκοπός της έρευνας είναι να διαπιστωθεί η τέλεση ή μη πειθαρχικού παραπτώματος εκ μέρους του ιατροδικαστή που διενήργησε την ιατροδικαστική εξέταση στο άψυχο κορμάκι του παιδιού και ο οποίος διαπίστωσε κακοποίησή του.

Δημόσια συγγνώμη από τον ιατροδικαστή ζητεί η οικογένεια

Να απολογηθεί δημοσίως ο ιατροδικαστής, ζητεί η οικογένεια του βρέφους.

«Ούτε μηνύσεις, ούτε τίποτα. Με την προϋπόθεση να βγει ο Μπουσιάνης και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Εάν το κάνει εμείς θα σταματήσουμε εκεί, αλλιώς θα τον αποτελειώσουμε», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Ανουάρ Μπακρί μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Δόξα τω Θεώ έλαμψε η αλήθεια, από όλες τις πλευρές», δήλωσε ο πατέρας, που έκανε λόγο για «διπλό χτύπημα» αφού όχι μόνο έχασε το κοριτσάκι του, αλλά κατηγορήθηκε και για το βιασμό του.

Ο πατέρας ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για την επιμονή τους να εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x