Επικαιρότητα

Ποιοι διάσημοι δεν κατάφεραν να εκλεγούν στις Ευρωεκλογές 2019

Η Νέα Δημοκρατία πέτυχε μια μεγάλη νίκη στις ευρωεκλογές, ωστόσο υπάρχουν και διάσημοι υποψήφιοι που δεν κατάφεραν να εκλεγούν στη χθεσινή εκλογική διαδικασία.

Χωρίς έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο έμειναν γνωστά ονόματα του ευρωψηφοδελτίου της Κουμουνδούρου μετά την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, και την ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων να είναι στο 75,69%, ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει έξι ευρωβουλευτές.

Τα πιο ηχηρά ονόματα των μεγάλων χαμένων του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 2019 είναι ο Γιάννης Μουζάλας, ο Σπύρος Δανέλλης,ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, η Κωνσταντίνα Κούνεβα, η Λυδία Κονιόρδου, η Ραλλία Χρηστίδου, και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ που μπαίνουν στο Ευρωκοινοβούλιο είναι οι: Δημήτρης Παπαδημούλης, Έλενα Κουντουρά, Κώστας Αρβανίτης, Στέλιος Κούλογλου, Αλέξης Γεωργούλης Πέτρος Κόκκαλης.

Η Νέα Δημοκρατία πέτυχε μια μεγάλη νίκη στις ευρωεκλογές, ωστόσο υπάρχουν και διάσημοι υποψήφιοι που δεν κατάφεραν να εκλεγούν στη χθεσινή εκλογική διαδικασία.

Από τους επώνυμους της ΝΔ που δεν κέρδισαν τη μάχη του σταυρού ξεχωρίζουν ο Γιώργος Αμυράς, η Βίκυ Φλέσσα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Άκης Τσελέντης και η Ελισάβετ Κυρίτση.

Την πρωτοκαθεδρία λαμβάνει ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος και ακολουθούν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Ελίζα Βόζενμπεργκ, η Μαρία Σπυράκη, ο Εμμανουήλ Κεφαλογιάννης, η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο Γιώργος Κύρτσος, ενώ «προ των θυρών» βρίσκονται ο Γιώργος Αμυράς και ο Δημήτρης Καιρίδης.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x