Επικαιρότητα

Πολάκης: Κουνήθηκε το Playmobil - Άδωνις: Είσαι σαχλαμάρας (video)

Με ένα νέο επεισόδιο, αυτή τη φορά ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη, στιγματίστηκε η συζήτηση στην Ολομέλεια του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Με ένα νέο επεισόδιο, αυτή τη φορά ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη, στιγματίστηκε η συζήτηση στην Ολομέλεια του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας βρισκόταν στο βήμα της Βουλής και αναφερόταν στα δάνεια που έχουν λάβει διάφορα πολιτικά πρόσωπα σε αντιπαραβολή με το δάνειο που έλαβε πρόσφατα ο ίδιος, ύψους 100.000€ από την Attica Bank, παρενέβη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Πολάκης τότε, απευθυνόμενος προσωπικά στον Άδωνι Γεωργιάδη είπε:

«Να το το χεράκι πάνω! Κουνήθηκε το Playmobil»

«Την Πέμπτη έχουμε δικαστήριο. Εκδικάζεται η δική μου αγωγή κατά του κ. Πολάκη για ψεύδη αναφορικά με το δικό μου πόθεν έσχες το οποίο γνωρίζει, γιατί του έστειλα την γνωμοδότηση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, η οποία, ομόφωνα και με την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ, έκρινε ότι το πόθεν έσχες μου είναι μια χαρά. Ως προς το δικό μου δάνειο, το πήρα όντας ιδιώτης και πριν εκλεγώ βουλευτής, είναι στεγαστικό, είναι τοκοχρεολυτικό. Είναι στεγαστικό δάνειο πρώτης κατοικίας. Αν είναι για τα αυτονόητα να συνεννοούμαστε με λάσπη, δεν θα βγάλουμε άκρη. Και επειδή ο κ. Πολάκης ενέπλεξε τον κ. Στουρνάρα σε ποινικές υποθέσεις που είναι σε εξέλιξη, με βάση τον νόμο που συζητάμε σήμερα του κ. Καλογήρου για το τεκμήριο της αθωότητας, ο κ. Πολάκης θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο γιατί παρεμβαίνει σε ποινική υπόθεση σε εξέλιξη. Ούτε αυτό δεν έχεις καταλάβει και είσαι και υπουργός, σαχλαμάρα» του απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Στο 4:40 το επίμαχο σημείο:


Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x