Επικαιρότητα

«Ποτάμια» οι δρόμοι σε Χανιά και Ρέθυμνο-κλειστά σχολεία

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε το νέο κύμα κακοκαιρίας σε Χανιά και Ρέθυμνο.

Στα Χανιά χρειάστηκε η συνδρομή των Πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό μίας γυναίκας που κινδύνευσε με το ΙΧ της όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά ενώ ένας άνδρας αγνοείτο στην περιοχή του Αποκόρωνα.



Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αποκόρωνα, κ. Χαράλαμπο Κουκιανάκη, ο άνδρας εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του. Για τον εντοπισμό του είχε στηθεί επιχείρηση από την αστυνομία και από κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βρυσών.

Ποτάμια οι δρόμοι
Τα μεγαλύτερα προβλήματα εστιάζονται στην περιοχή της Σούδας.
Δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια με δεκάδες αυτοκίνητα εγκλωβισμένα στα οχήματα τους. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις,χρειάστηκε να επέμβουν σε 18 περιπτώσεις σε Χανιά και Πλατανιά για απάντληση υδάτων.

Στο Ρέθυμνο σημειώθηκαν τρεις κατολισθήσεις ενώ ένας ηλικιωμένος κινδύνευσε από χείμαρρο στην περιοχή Γουλεδιανά.

Κλειστά σχολεία
Οι Δήμαρχοι Χανίων και Πλατανιά, έχοντας διαρκή ενημέρωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και λαμβάνοντας υπόψιν τις τελευταίες προβλέψεις της, που αναφέρουν επιδείνωση των καιρικών φαινομένων, αποφάσισαν από κοινού:

Να μην λειτουργήσουν την ημέρα Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019, όλα τα σχολεία των Δήμων Χανίων και Πλατανιά, Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης και οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί σταθμοί, διότι, ιδιαίτερα κατά τις ώρες προσέλευσης των μαθητών στα σχολεία, προβλέπεται ένταση των καιρικών φαινομένων.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και στον Δήμο Αποκορώνου







Στην εθνική οδό Χανίων - Κισσάμου, στο ύψος του Βαμβακόπουλου έκλεισαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας



Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x