Επικαιρότητα

Πούτιν σε Τσίπρα: «Σας υποδέχομαι στη Μόσχα με ευχαρίστηση ξανά»

«Σας υποδέχομαι στη Μόσχα με ευχαρίστηση ξανά», ανέφερε ο Ρώσος Πρόεδρος υποδεχόμενος τον Έλληνα πρωθυπουργό στο Κρεμλίνο.

«Σας υποδέχομαι στη Μόσχα με ευχαρίστηση ξανά», ανέφερε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υποδεχόμενος τον Έλληνα πρωθυπουργό στο Κρεμλίνο, επισημαίνοντας ότι «φέτος συμπληρώθηκαν 190 χρόνια από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων ανάμεσα στις δυο χώρες μας».

«Θα έχουμε την ευκαιρία, υπογράμμισε, να μιλήσουμε για την αύξηση των εμπορικών ανταλλαγών μας και βέβαια για διεθνή θέματα και πώς εξελίσσονται στην ευρύτερη περιοχή».

Ανταποδίδοντας το καλωσόρισμα του κ. Πούτιν ο κ Τσίπρας εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται ξανά στο Κρεμλίνο, μετά από τρεισήμισι χρόνια.

«Από τότε, πρόσθεσε, έχει περάσει αρκετός καιρός και τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια καλύτερη οικονομικά θέση. Εντούτοις, σημείωσε, οι διεθνείς εξελίξεις παραμένουν κρίσιμες», και «η ιστορική σχέση συνεργασίας ανάμεσα στις δυο χώρες μας παραμένει αναγκαία, προκειμένου να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις σταθερότητας, ειρήνης και συνεργασίας στην περιοχή».

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x