Επικαιρότητα

Πύργος: Δεν αποχωριζόταν το χασίς ούτε... στον ύπνο του!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την κρυψώνα του στο συρτάρι του κομοδίνου δίπλα στο κρεβάτι του - Συνελήφθη ο 37χρονος.

Εισπνοές από… χασίς έκανε ακόμη και στον… ύπνο του ένας 37χρονος Έλληνας, καθώς είχε φτιάξει μια ειδική κρύπτη στο τελευταίο συρτάρι του κομοδίνου στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού του στην Σπιάντζα του Πύργου για να το κρύβει!

Η κρυψώνα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα στην κατοικία του και βρήκαν την συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 206 γραμμαρίων, καθώς και μια σακούλα τυποποιημένου καπνού που είχε μέσα άλλα 7,7 γραμμάρια και ένα ναρκωτικό χάπι. Ο 37χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ου άσκησε δίωξη σε βάρος του για κατοχή ναρκωτικών.

*** Μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 54 γραμμαρίων και τρία τσιγαριλίκια έτοιμα για χρήση εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα στην κατοικία ενός 36χρονου σε χωριό της Καβάλας κι έτσι τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

*** Και στη Δράμα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 40χρονος που διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του 31 ναρκωτικά χάπια χωρίς να διαθέτει την σχετική συνταγή γιατρού, με αποτέλεσμα να παραπεμφθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x