Επικαιρότητα

Σήμερα στην Πάτρα το τελευταίο αντίο στον 24χρονο Ευζωνα της Προεδρικής Φρουράς

Ο Σπύρος Θωμάς, με καταγωγή από την Πάτρα, αθλητής του μπάσκετ, υπηρετούσε στην Προεδρική Φρουρά από τον περασμένο Οκτώβριο.

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι στον 24χρονο Εύζωνα της Προεδρικής Φρουράς, Σπύρο Θωμά, που έχασε ξαφνικά τη ζωή του το βράδυ της Πέμπτης.

Η κηδεία του θα γίνει στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου Πατρών και η ταφή του στο κοιμητήριο των Συχαινών με όλες τις τιμές ενός στρατιώτης των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούσε στην Προεδρική Φρουρά.

Η κηδεία του του άτυχου νέου θα γίνει με δαπάνη της Προεδρίας της Δημοκρατίας και εκεί θα βρίσκονται συγγενείς, φίλοι, εύζωνες που υπηρετούσαν μαζί του και εκπρόσωποι των Ενόπλων δυνάμεων, για να πουν στον 24χρονο το τελευταίο αντίο.

Ο άτυχος 24χρονος από την Πάτρα αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στη μονάδα του στην Προεδρική Φρουρά. Αμέσως κλήθηκε γιατρός και ο Εύζωνας διακομίστηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Σπύρος Θωμάς, με καταγωγή από την Πάτρα, αθλητής του μπάσκετ, υπηρετούσε στην Προεδρική Φρουρά από τον περασμένο Οκτώβριο.

Συλλυπητήρια από τον Προκόπη Παυλόπουλο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον πατέρα του στρατιώτη της Προεδρικής Φρουράς που έχασε αιφνίδια τη ζωή του και του εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρισκόταν στο γραφείο του και είχε συνεχή ενημέρωση, από την εκδήλωση του τραγικού συμβάντος ως την κατάληξή του.


Ο Σπύρος Θωμάς, με καταγωγή από την Πάτρα, αθλητής του μπάσκετ, υπηρετούσε στην Προεδρική Φρουρά από τον περασμένο Οκτώβριο

Toν αιφνίδιο θάνατο του 24χρονου εύζωνα ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Η επίσημη ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΠΖ) Σ. Θ. της Προεδρικής Φρουράς, ευρισκόμενος στη Μονάδα του τις βραδινές ώρες της 21 Φεβρουαρίου 2019, αισθάνθηκε αδιαθεσία και στη συνέχεια διακομίσθηκε άμεσα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ) όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Μεγάλη συγκίνηση προκαλούν τα λόγια αλλά και η ανάρτηση του προπονητή του 24χρονου Εύζωνα, Σπύρου Θωμά που έφυγε ξανφικά από την ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του αλλά και την Προεδρική Φρουρά. Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της ομάδας εφήβων της Παναχαϊκής το 2010 με τον άτυχο Σπύρο να ξεχωρίζει και τα λόγια: «Καλό παράδεισο τσολιά μου.!!!!!! Υπομονή και δύναμη στην οικογένεια σου». Αυτή η ανάρτηση από τον τότε προπονητή του Μάρκο Μυκονιάτη που δεν μπορεί να πιστέψει τον ξαφνικό χαμό του εύζωνα της Προεδρικής Φρουράς.



Η ανακοίνωση του Προμηθέα

«Σοκαρισμένη η Οικογένεια του Προμηθέα πληροφορήθηκε την είδηση του χαμού του Σπύρου Θωμά. Του δικού της Σπύρου. Που επί σειρά ετών φορούσε τη φανέλα του Προμηθέα και κοσμούσε με το ήθος του τον Σύλλογο. Υπάρχουν στιγμές που η λογική σταματά και τα λόγια μοιάζουν φλύαρα. Και μένει μόνο η εικόνα. Και η μνήμη. Μια τέτοια στιγμή βιώνουμε. Καλό ταξίδι Σπύρο…» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Προμηθέα Πάτρων.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x