Επικαιρότητα

Σκηνικό Έντασης με την Ελλάδα επιδιώκει η Τουρκία μετά την ήττα Ερντογάν

Σκηνικό Έντασης με την Ελλάδα προσπαθεί να δημιουργήσει η Τουρκική Κυβέρνηση λίγες ώρες μετά την ήττα της στη Δημαρχία της Κωνσταντινούπολης.

Σκηνικό Έντασης με την Ελλάδα προσπαθεί να δημιουργήσει η Τουρκική Κυβέρνηση λίγες ώρες μετά την ήττα της στη Δημαρχία της Κωνσταντινούπολης. Χθες ο Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ επισκέφθηκε τους αρχηγούς των κομμάτων της Αντιπολίτευσης και τους ενημέρωσε για τους S400 και τις κινήσεις των δυο τουρκικών γεωτρύπανων στην Κυπριακή ΑΟΖ, γεγονός που συμβαίνει μετά από πολύ καιρό.

Παράλληλα, ορισμένα φιλοκυβερνητικά τηλεοπτικά δίκτυα όπως το ΑΤV έφτασαν στο σημείο να κάνουν λόγο ακόμη και για νέα εισβολή στην Κύπρο, με αφορμή τις δηλώσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού ότι θα εμποδιστεί Τουρκικό Γεωτρύπανο αν επιχειρήσει έρευνες στο Καστελόριζο.

Εν τω μεταξύ, ο Ερντογάν θα έχει συνάντηση με τον Ντοναλντ - Τραμπ στις 28 Ιουνίου στην Οσάκα της Ιαπωνίας, στο περιθώριο της G20 , συνάντηση που θεωρείται καθοριστική σε σχέση με τις περαιτέρω κινήσεις του Τούρκου Πρόεδρου, τόσο με την Ρωσία όσο και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x