Επικαιρότητα

Σπυράκη: Η ΝΔ ζητά εκλογές πριν πάει στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών

Η κα Σπυράκη είπε ότι η εικόνα του κ Τσίπρα να δίνει συγχαρητήρια στην σκοπιανή κυβέρνηση και του κ Καμμένου την ίδια ώρα να κάνει λόγο για υπόγειες συναλλαγές, καταβαραθρώνει το κύρος της χώρας.

Η ΝΔ ζητά εκλογές πριν πάει στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών, δήλωσε στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη. Είπε ότι η εικόνα του κ Τσίπρα να δίνει συγχαρητήρια στην σκοπιανή κυβέρνηση και του κ Καμμένου την ίδια ώρα να κάνει λόγο για υπόγειες συναλλαγές, καταβαραθρώνει το κύρος της χώρας.

O Πάνος Καμμένος ουσιαστικά κάνει κουμάντο στην κυβέρνηση, σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Όσα αποκαλύπτονται ότι συνέβησαν στο υπουργικό Συμβούλιο την περασμένη εβδομάδα είναι αδιανόητα. Μιλάμε για εκβιαστές και εκβιαζόμενους», δήλωσε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας στο ραδιόφωνο «Θέμα FM».

«Η κυβέρνηση από μόνη της τράβηξε λίγο την κουρτίνα και είδαμε τι συμβαίνει στο εσωτερικό της», τόνισε ο κ. Κικίλιας αναφερόμενος στις αποκαλύψεις και τις αλληλοκατηγορίες ανάμεσα σε Νίκο Κοτζιά και Πάνο Καμμένο.

«Μιλάμε για μια κυβέρνηση σε σήψη» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Βασίλης Κικίλιας επανέλαβε την ανάγκη για εκλογές, επισημαίνοντας ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ζήτησε εκλογές νωρίς, πριν οι ζημιές για τη χώρα γίνουν μη αναστρέψιμες».

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x