Επικαιρότητα

Στην εντατική παραμένει ο Δημήτρης Χριστόφιας

Διασωληνώθηκε ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πολίτη», οι ιατροί έκριναν αναγκαία την διασωλήνωση του τέως Προέδρου, όχι λόγω επιδείνωσης της κατάστασης του, αλλά για να υποστηριχθεί η αναπνοή του, ούτως ώστε την Πέμπτη να μπορέσει να λάβει τροφή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο το πρωί θα γίνει νέο ιατρικό συμβούλιο για να εξεταστούν τα επόμενα βήματα. Στο ιατροσυμβούλιο θα συμμετέχουν ο ειδικός ενταντικολόγος-λοιμωξολόγος από το ισραήλ και οι θεράποντες ιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.
Ο Ισραηλινός Λοιμωξιολόγος, μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας γύρω στις 18:00 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, όπου τον υποδέχθηκαν ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, η σύζυγος του κ. Χριστόφια, Έρση, και ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης.

Τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δήμητρη Χριστόφια επισκέφτηκε το απόγευμα της Τρίτης, ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους γιατρούς.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Ιωάννου έγραψε: «Επισκέφθηκα πριν από λίγο τον πρώην ΠτΔ Δημήτρη Χριστόφια στο ΓΝΛ. Ευχήθηκα περαστικά και ενημερώθηκα από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας του. Είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τους ιατρούς. Για ό,τι νεότερο το Υπουργείο Υγείας θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση».

Πηγή: politis.com.cy

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x