Επικαιρότητα

Στο αντίθετο ρεύμα με μεγάλη ταχύτητα: Βίντεο καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να αποκόψουν κάθε πιθανή οδό διαφυγής και να ακινητοποιήσουν το όχημα.

Καταδίωξη οχήματος που μετέφερε παράτυπους μετανάστες έγινε τα ξημερώματα έξω από τη Θεσσαλονίκη, όταν οδηγός οχήματος αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα που του έκαναν άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς. Ανέπτυξε ταχύτητα και κινήθηκε μέσω της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ευζώνων προς το χωριό Άγιος Αθανάσιος.

Σε βίντεο με στιγμιότυπα από την καταδίωξη που δημοσίευσε το thestival φαίνεται στα πρώτα δευτερόλεπτα το εν λόγω αυτοκίνητο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Βεροίας με μέτωπο προς Θεσσαλονίκη. Από θαύμα δεν προκλήθηκε τροχαίο δυστύχημα.



Ακολουθώντας τις εντολές του Κέντρου Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης κινήθηκαν προς το σημείο περιπολικά της Άμεσης Δράσης, των Τμημάτων Τάξης της περιοχής, της Ασφάλειας, της ΟΠΚΕ και της Τροχαίας.

Ο μεγάλος αριθμός περιπολικών στένεψε τα περιθώρια αντίδρασης του οδηγού του καταδιωκόμενου οχήματος. Μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην Νέα Μεσήμβρια και προσπάθησε να διαφύγει μέσω αγροτικών δρόμων. Τα περιπολικά απέκοψαν κάθε πιθανή οδό διαφυγής και το όχημα ακινητοποιήθηκε. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έξι επιβαίνοντες οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x