Επικαιρότητα

Στο Λονδίνο μπέρδεψαν τσάντα με... γιλέκο αυτοκτονίας και εκκένωσαν ολόκληρη περιοχή!

Αποκλείστηκαν όλοι οι δρόμοι γύρω από το City Road στην περιοχή Islinghton, πριν αποδειχθεί ότι το... γιλέκο αυτοκτονίας, ήταν μία απλή τσάντα.

Έχουν περάσει πολλοί μήνες από την τελευταία τρομοκρατική ενέργεια στο Λονδίνο. Παρόλα αυτά, ο φόβος στους πολίτες και η πιθανότητα ενός ξαφνικού χτυπήματος παραμένουν, όπως αποδείχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης. Η αστυνομία δέχθηκε κλήση για ύποπτο αντικείμενο που έμοιαζε με γιλέκο αυτοκτονίας, με συνέπεια να κινητοποιηθούν ισχυρές δυνάμεις της αντιτρομοκρατικής και να εκκενωθούν τα σπίτια σε μία πολύ μεγάλη ακτίνα.

Η κλήση για ύποπτο αντικείμενο σε στάση λεωφορείου έγινε αργά το απόγευμα, την Τετάρτη. Οι αστυνομικοί έσπευσαν αμέσως στην περιοχή Islinghton, καθώς η καταγγελία έκανε λόγο για «γιλέκο αυτοκτονίας». Οι γύρω δρόμοι αποκλείστηκαν και δόθηκε εντολή να εκκενωθούν όλα τα σπίτια σε μεγάλη ακτίνα γύρω από το City Road.

Η αστυνομία πραγματοποίησε τον έλεγχο με τους ειδικούς πυροτεχνουργούς και το ρομπότ. Όπως αποδείχθηκε, το... γιλέκο αυτοκτονίας ήταν μία τσάντα, την οποία κάποιος είχε ξεχάσει στη στάση του λεωφορείου.

Αμέσως μετά εντοπίστηκε ο άντρας που ειδοποίησε για το... γιλέκο αυτοκτονίας και οδηγήθηκε στα κεντρικά για ανάκριση, καθώς κινητοποίησε χωρίς κανέναν λόγο τις δυνάμεις της αστυνομίας και της αντιτρομοκρατικής.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x