Επικαιρότητα

Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπές σε αυτοκίνητα στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών

Ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, εξιχνιάστηκαν δώδεκα περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα κλοπής, σε αρχαιολογικό χώρο του Δήμου Άργους- Μυκηνών.

Περισσότερα από 10 αυτοκίνητα, που βρίσκονταν στον ανοιχτό χώρο στάθμευσης του αρχαιολογικού χώρου των Μυκηνών, είχαν διαρρήξει δύο άτομα, ηλικίας 28 και 31 ετών, αντίστοιχα, τα οποία συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών.

Ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, εξιχνιάστηκαν δώδεκα περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα κλοπής, σε αρχαιολογικό χώρο του Δήμου Άργους- Μυκηνών.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν προχθές (21.9.2019) το βράδυ, στον ανοιχτό χώρο στάθμευσης του αρχαιολογικού χώρου των Μυκηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ Αργολίδας, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 28 και 31 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, είδη ρουχισμού, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -19.000- ευρώ, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, ενώ μέρος των αφαιρεθέντων βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρήματα, διαρρηκτικά εργαλεία και κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x