Επικαιρότητα

Σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού: Εσωσαν 13χρονο μια μέρα μετά τον θάνατο πατέρα και κόρης που συγκλόνισε

Με μια φωτογραφία με διασώστες να σώζουν έναν 13χρονο μετανάστη στο ποτάμι του Ρίο Γκράντε, ο Λευκός Οίκος έκανε μια προσπάθεια να καταλαγιάσει την οργή του κόσμου

Με μια φωτογραφία με διασώστες να σώζουν έναν 13χρονο μετανάστη στο ποτάμι του Ρίο Γκράντε, ο Λευκός Οίκος έκανε μια προσπάθεια να καταλαγιάσει την οργή του κόσμου, για τον θάνατο ενός πατέρα και της 2χρονης κόρης του, που προσπάθησαν μάταια να περάσουν τα σύνορα του Μεξικού και να πάνε στις ΗΠΑ.

Η φωτογραφία με τα δύο άψυχα κορμιά πατέρα και κόρης, έχει συγκλονίσει τον πλανήτη, με τον Πρόεδρο Τραμπ να δηλώνει πως η εικόνα αυτή του προκάλεσε τρόμο. Μετά από το περιστατικό αυτό, πήγαν στο σημείο δεκάδες διασώστες και ένοπλες δυνάμεις, προκειμένου να ελέγξουν την κατάσταση, αφού συρρέουν κύματα μεταναστών από εκείνο το σημείο.

Και χθες χρειάστηκε να διασώσουν ένα παιδί, κάτι που ο Λευκός Οίκος ανέβασε στα σόσιαλ, ώστε να καταλαγιάσει για λίγο την οργή του κόσμου. Στα σύνορα υπάρχουν 15.000 στρατιώτες από το Μεξικό, όπου προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την κατάσταση.




Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x