Επικαιρότητα

Ταινία Γαβρα για Τσίπρα, Βαρουφάκη Σόιπλε: Πληροφορίες για το καστ

Χωρίς να μπει σε πολλές λεπτομέρειες, σε ότι αφορά στην πηγή της ιστορίας ο Κ.Γαβράς επιβεβαίωσε ότι το φιλμ θα αφορά στα γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του πρώτου 6μήνου του 2015

Tην είδηση ότι βρίσκεται στην προετοιμασία της επόμενής του ταινίας αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς το βράδυ της Πέμπτης 29/11, στο βιβλιοπωλείο Ιανός της πλατείας Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της αυτοβιογραφίας του «Πήγαινε εκεί που είναι αδύνατο να πας».

Χωρίς να μπει σε πολλές λεπτομέρειες, σε ότι αφορά στην πηγή της ιστορίας ο Κ. Γαβράς επιβεβαίωσε ότι το φιλμ θα αφορά στα γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2015.

«Αυτό το φιλμ ετοιμάζω τώρα. Το σενάριο είναι έτοιμο» είπε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης, προσθέτοντας επίσης ότι αυτή την εποχή αναζητεί ηθοποιούς.Πρόσθεσε τέλος, ότι η ταινία θα γυριστεί εν μέρει στην Αθήνα, εν μέρει στις Βρυξέλλες και σε άλλες ευρωπαϊκές τοποθεσίες.

Σύμφωνα με το «Έθνος», ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης έχει ήδη επιλέξει τον Γιάννη Στάνκογλου, για να ενσαρκώσει τον πρώην υπουργό Οικονομικών (και πρωταγωνιστή) Γιάνη Βαρουφάκη.

Σύμφωνα πάντα με της δημοσιογραφικές πληροφορίες για τον ρόλο του Αλέξης Τσίπρα δεν έχει επιλεχθεί ακόμα ηθοποιός, αν και ακούγεται το όνομα του Κωνσταντίνου Μπουρδούμη
Το πρόσωπο που θα υποδυθεί τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι ένας Γερμανός ηθοποιός, ενώ τα περισσότερα γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν σε Παρίσι, Βρυξέλλες και Βερολίνο.

Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στο βιβλίο του Γιάννη Βαρουφάκη με τίτλο «Ανίκητοι Ηττημένοι», στο οποίο περιγράφει τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους το πρώτο εξάμηνο του 2015. Ο Κώστας Γαβράς πρότεινε στον πρώην υπουργό και έγινε αποδεκτό, να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη το βιβλίο και, σύμφωνα με πληροφορίες εβδομαδιαίας εφημερίδας, μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x