Επικαιρότητα

Τέξας: Τρία νεκρά παιδιά εντοπίστηκαν σε σημείο κοντά στα σύνορα με το Μεξικό

Τέσσερα πτώματα, συμπεριλαμβανομένων τριών μικρών παιδιών, βρέθηκαν σε σημείο του ποταμού Mission, στο Τέξας. Η περιοχή είναι γνωστή για την παράνομη διάβαση μεταναστών και τη διακίνηση ναρκωτικών.

Τέσσερα πτώματα, συμπεριλαμβανομένων τριών μικρών παιδιών, ανακάλυψαν την Κυριακή μέλη της Συνοριοφυλακής των Ηνωμένων Πολιτειών, κοντά στο Ρίο Γκράντε, στο Νότιο Τέξας.

Μεταξύ των νεκρών ήταν ένα νήπιο, δυο βρέφη και μια νεαρή γυναίκα 20 ετών, σύμφωνα με το σχετικό tweet από τον Σερίφη της Κομητείας του Χιντάλγκο, Eddie Guerra.




Η γυναίκα και τα παιδιά βρέθηκαν σε μια περιοχή που είναι γνωστή για τις παράνομες διαβάσεις συνόρων και τη διακίνηση ναρκωτικών. Τα αίτια του θανάτου των τεσσάρων ατόμων, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Τα πτώματα βρέθηκαν στη ζώνη διαχείρισης άγριας ζωής, Las Palomas, νοτιανατολικά του πάρκου Anzalduas, δίπλα στον ποταμό Mission, στο Τέξας. Το συγκεκριμένο σημείο αξιοποιείται αρκετά συχνά από μετανάστες, οι οποίοι περνούν παράνομα τον ποταμό Mission, ιδιαίτερα τα σαββατοκύριακα, όταν υπάρχει αρκετή κίνηση από καράβια που πραγματοποιούν ταξίδια αναψυχής. Έτσι, έχουν τη δυνατότητα να διασχίζουν μια μικρή απόσταση, από το Μεξικό, χωρίς να γίνονται αντιληπτοί.

Σημειώνεται πως τον Ιανουάριο ο Πρόεδρος Trump είχε επισκεφτεί το πάρκο, στη διάρκεια περιοδείας για να προωθήσει το σχέδιό του για την ανέγερση τείχους στα σύνορα με το Μεξικό.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x