Επικαιρότητα

Τι είπε το μοντέλο που αθωώθηκε για την κοκαϊνη στο Χονγκ Κονγκ

Για τον εφιάλτη που έζησε στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Χονγκ Κονγκ και την ελπίδα της για ένα νέο ξεκίνημα μίλησε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου.

Για τον εφιάλτη που έζησε στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Χονγκ Κονγκ και την ελπίδα της για ένα νέο ξεκίνημα μίλησε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αθώωση της για την κατηγορία της μεταφοράς 2,6 κιλών κοκαϊνης.

Η 20χρονη συνοδευόταν από τους γονείς της και τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. «Με συγκίνηση και χαρά επιστρέφω στα πάτρια εδάφη, μετά από 16 μήνες άδικης κράτησης, ταλαιπωρίας και θλίψης. Το είχα πει από την αρχή ότι είμαι αθώα και χαίρομαι που το δικαστήριο αναγνώρισε την αθωότητά μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και την ψυχή μου τον κύριο Κεχαγιόγλου, τον δικηγόρο μου, για τη μάχη που έδωσε… Μόνη μου επιθυμία είναι να επιστρέψω στη Μυτιλήνη με την οικογένειά μου και να αρχίσω τη ζωή μου από την αρχή…», είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Μελισσαροπούλου.

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση υποδέχομαι την Ειρήνη και τους γονείς της στην Ελλάδα. Η περιπέτεια που ξεκίνησε πριν από 17 μήνες λαμβάνει τέλος σήμερα με την επιστροφή της στην Ελλάδα. Χρειάστηκε υπομονή από πλευράς της και από τους γονείς της. Αυτή τη στιγμή την ονειρευόταν κι εκείνη κι εγώ τους τελευταίους μήνες«, υπογράμμισε ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x