Στους 4 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών, από τους πυροβολισμούς στο κέντρο της πόλη Fredericton, στον Ανατολικό Καναδά, με δύο από αυτούς να είναι αστυνομικοί, σύμφωνα με ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών της πόλης, στο Twitter.

Παράλληλα, επιβεβαιώνεται η σύλληψη ενός υπόπτου.Οι πολίτες καλούνται να αποφύγουν, για την ώρα, τις τοποθεσίες Brookside, Main και Ring Road και να παραμείνουν κλειδωμένοι στα σπίτια τους για λόγους ασφαλείας. Το περιστατικό είναι σε εξέλιξη.

Δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής περισσότερες πληροφορίες.

Σημειώνεται ωστόσο πως σύμφωνα με τοπικούς ρεπόρτερς που καλύπτουν το περιστατικό, κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως το συμβάν σημειώθηκε στις 7:02 ( τοπική ώρα) όταν και άκουσαν τουλάχιστον 4 πυροβολισμούς ενώ μερικοί κλήθηκαν από τις Αρχές να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Η τοπική αστυνομία συμβουλεύει τους πολίτες να μην αναφέρουν σημαντικές πληροφορίες ( Τοποθεσίες που βλέπουν περιπολικά η ασθενοφόρα κτλπ) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εφόσον το περιστατικό είναι σε εξέλιξη.Πηγή: Skai.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ