Επικαιρότητα

Τραγωδία στις Θεσπιές: Το ιστορικό μιας χρόνιας βεντέτας (video)

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής κοντά στο γενικό Λύκειο της Θήβας, όπου ξεκίνησε η ανταλλαγή πυρών.

Σε τραγωδία κατέληξε η συμπλοκή μεταξύ δύο οικογενειών, ιδιοκτητών εταιρειών σεκιούριτι στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής κοντά στο γενικό Λύκειο της Θήβας, όπου ξεκίνησε η ανταλλαγή πυρών.


Οι δύο άνδρες, πατέρας και γιός, που έπεσαν νεκροί στις 3 η ώρα το μεσημέρι, ήταν ιδιοκτήτες μιας εταιρείας σεκιούριτι και αφορμή για την αιματηρή συμπλοκή στάθηκε μια πινακίδα.

Μια άλλη εταιρεία σεκιούριτι, με την οποία υπάρχει χρόνια αντιπαλότητα ήρθε να βγάλει την προηγούμενη μέρα την πινακίδα της πρώτης εταιρείας, με την ονομασία «Pitbull Security».

Οι τρεις άνδρες της «Pitbull Security», πατέρας, γιός και ανιψιός, πήγαν να επανατοποθετήσουν την πινακίδα τους και όταν έφτασαν στο σημείο, άναψαν τα αίματα.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες ξεκίνησαν να ανταλλάζουν πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να πέσουν νεκροί, ο πατέρας και ο γιός, ενώ ο ανιψιός τραυματίστηκε στην κοιλιά και στα πόδια αλλά κατάφερε να φύγει τρέχοντας. Ο τραυματίας νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας, υπό αστυνομική επιτήρηση.

Από την αντίπαλη εταιρεία τραυματίστηκε ο γιός, ο οποίος και νοσηλεύεται φρουρούμενος από τις αρχές. Ο πατέρας έχει ήδη συλληφθεί, καθώς επίσης και ένας υπάλληλος της εταιρείας, ο οποίος φέρεται να ενεπλάκη στη συμπλοκή. Συνολικά έχουν γίνει 4 συλλήψεις.

Τα όπλα μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί, παρά μόνο οι κάλυκες στο σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί. Πριν από κάποια χρόνια είχε ξανασημειωθεί παρόμοιο περιστατικών μεταξύ των δύο εταιρειών.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι σοκαρισμένοι.
 

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x