Επικαιρότητα

Τραμπ: Δώστε μου τη Γροιλανδία και... δε θα φτιάξω ουρανοξύστη! (pic)

«Υπόσχομαι ότι δεν θα το κάνω αυτό στη Γροιλανδία!», χαριτολόγησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ και μεγιστάνας των ακινήτων σε ανάρτησή του στο Twitter

«Δώστε μου τη Γροιλανδία και… δε θα φτιάξω ουρανοξύστη Τραμπ» ήταν το χιουμοριστικό(;) μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter, με αφορμή τη δήλωσή του, που προκάλεσε σάλο, να αγοράσει την περιοχή αυτή της Δανίας, όπου ζουν 56.000 κάτοικοι.

«Υπόσχομαι ότι δεν θα το κάνω αυτό στη Γροιλανδία!», χαριτολόγησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ και μεγιστάνας των ακινήτων σε ανάρτησή του στο Twitter, επιδεικνύοντας ένα φωτομοντάζ που βάζει to χρυσόχρωμο ξενοδοχείο με το όνομά του στο Λας Βέγκας να δεσπόζει παράταιρα στο βουκολικό τοπίο.

Ο Τραμπ επιβεβαίωσε την Κυριακή το ενδιαφέρον του για την αγορά της Γροιλανδίας από τις ΗΠΑ. «Η ιδέα προέκυψε και είπα ότι από στρατηγική άποψη, ασφαλώς έχει ενδιαφέρον», είπε σε δημοσιογράφους στο Νιου Τζέρσι ο δισεκατομμυριούχος, κάνοντας λόγο για μια «μεγάλη κτηματομεσιτική συναλλαγή».




Το νησί, που απέκτησε το 1979 καθεστώς «αυτόνομης περιοχής» της Δανίας, είναι πλούσιο σε φυσικούς πόρους.

Η Γροιλανδία «δεν πωλείται», ήταν η αντίδραση της κυβέρνησής της Δανίας την Παρασκευή, μία ημέρα μετά τα δημοσιεύματα στον Τύπο για το ενδιαφέρον του νεοϋορκέζου επιχειρηματία των ακινήτων.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x