Το πέρασμα του τυφώνα Florence από την Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών άφησε πίσω του 35 νεκρούς και ανυπολόγιστες ζημιές, ενώ πολλές περιοχές και κυρίως αγροτικές εκτάσεις, παραμένουν πλημμυρισμένες. Όλα τα παραπάνω, ωστόσο, δεν ήταν οι μοναδικές συνέπειες της μεγάλης καταιγίδας που έπληξε τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ.

Από το Σάββατο, ειδικά κλιμάκια συμμετέχουν σε μεγάλη επιχείρηση, προκειμένου να καθαρίσουν οι δρόμοι από χιλιάδες... ψάρια, διαφόρων μεγεθών, που άφησε του πίσω του ο Florence!

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της περιοχής Penderlea ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο-ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται ο κεντρικός δρόμος i-40 γεμάτος με ψάρια, ορισμένα εκ των οποίων έχουν φάει... άλλα ψάρια, συνεχίζοντας τις... στάνταρ λειτουργίες και συνήθειές τους, ανεξάρτητα με το φαινόμενο που βρισκόταν σε εξέλιξη.

Οι μετεωρολόγοι δεν είναι σε θέση να δώσουν μία σαφή απάντηση, αν τα ψάρια αυτά μεταφέρθηκαν σε διάφορα σημεία μέσω του κυκλώνα, ή αν κολύμπησαν εκεί από τον ωκεανό, λόγω των πλημμυρών.

Σε κάθε περίπτωση το φαινόμενο ήταν αξιοθαύμαστο, όπως και η... άσχημη μυρωδιά που ανέδιδαν τα πεθαμένα ψάρια στους δρόμους και στα χωράφια.inner

inner

inner

inner

Πηγή: Protothema.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ