Επικαιρότητα

Υπ. Πολιτισμού για τις «εφόδους» σε κινηματογράφους που προβάλλεται το Joker

Υπάλληλοι του υπουργείου ενημέρωσαν την αστυνομία για την παρουσία ανηλίκων στις συγκεκριμένες αίθουσες προβολής, καθώς η ταινία με πρωταγωνιστή τον Χοακιν Φίνιξ είναι ακατάλληλη για ανηλίκους.

Το υπουργείο Πολιτισμού τοποθετήθηκε στα δημοσιεύματα περί παρέμβασης της αστυνομίας σε κινηματογραφικές αίθουσες, όπου προβαλλόταν η ταινία «Τζόκερ».

Σύμφωνα με τα επίμαχα δημοσιεύματα, υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού ενημέρωσαν την αστυνομία για την παρουσία ανηλίκων στις συγκεκριμένες αίθουσες προβολής, καθώς η ταινία με πρωταγωνιστή τον Χοακιν Φίνιξ είναι ακατάλληλη για ανηλίκους.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού 

«Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση ότι έδωσε οποιαδήποτε εντολή στις αστυνομικές αρχές να παρέμβουν σε κινηματογραφικές αίθουσες. Δεδομένου ότι στην είδηση φέρεται ότι υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ενημέρωσαν για την παρουσία ανηλίκων στις αίθουσες προβολής, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού έδωσε εντολή να εξακριβωθεί εάν πράγματι οι φερόμενες πληροφορίες αληθεύουν. Σε περίπτωση που εξακριβωθεί ότι οι καταγγέλλοντες είναι πράγματι υπάλληλοι του ΥΠΠΟΑ, θα κινηθούν οι προβλεπόμενες από τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα διαδικασίες».
 

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x