Επικαιρότητα

Υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο με «καλή διάθεση» και εργαζόμενος ο Τζόνσον

Ο εκπρόσωπος σημείωσε πως ο κ. Τζόνσον συνεχίζει να ηγείται της κυβέρνησης και ότι έλαβε σήμερα κανονικά στο θάλαμο όπου νοσηλεύεται τον χαρτοφύλακα με τα υπηρεσιακά έγγραφα των καθηκόντων του.

Με «καλή διάθεση» έπειτα από μία «άνετη» νύχτα στο νοσοκομείο εξακολουθεί να εργάζεται νοσηλευόμενος ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον, δήλωσε ο εκπρόσωπός του.

Ο εκπρόσωπος σημείωσε πως ο κ. Τζόνσον συνεχίζει να ηγείται της κυβέρνησης και ότι έλαβε σήμερα κανονικά στο θάλαμο όπου νοσηλεύεται τον χαρτοφύλακα με τα υπηρεσιακά έγγραφα των καθηκόντων του.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο ίδιος ο Βρετανός πρωθυπουργός έγραψε: «Χθες τη νύχτα, με σύσταση του γιατρού μου, πήγα στο νοσοκομείο για ορισμένες εξετάσεις ρουτίνας, καθώς ακόμα παρουσιάζω συμπτώματα του κορωνοϊού. Είμαι σε καλή διάθεση και κρατώ επαφή με την ομάδα μου, καθώς συνεργαζόμαστε για να παλέψουμε αυτόν τον ιό και να τους κρατήσουμε όλους ασφαλείς».

Ευχαρίστησε επίσης το «εξαιρετικό» προσωπικό του δημοσίου συστήματος υγείας NHS που τον φροντίζει, λέγοντας ότι αντιπροσωπεύουν τα καλύτερα στοιχεία της Βρετανίας.

Κάλεσε δε τον κόσμο να μείνει σπίτι ασφαλής, προστατεύοντας το NHS και σώζοντας ζωές.

Ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του, όπως για το κατά πόσο ο κορωνοϊός έχει εξελιχθεί σε πνευμονία ή για το πότε υπολογίζεται να λάβει εξιτήριο.

«Ο πρωθυπουργός εισήχθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις χθες τη νύχτα ως προληπτικό μέτρο. Το θέμα είναι ότι τα συμπτώματά του παραμένουν επίμονα», είπε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι ο Μπόρις Τζόνσον παραμένει στο νοσοκομείο «υπό παρακολούθηση».

Εν τω μεταξύ, έληξε η απομόνωση του επικεφαλής ιατρικού αξιωματούχου της Αγγλίας καθηγητή Κρις Γουίτι, μετά από την εκδήλωση συμπτωμάτων του κορωνοϊού.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x