Επικαιρότητα

Χανιά: Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπές σε ΙΧ αυτοκίνητα

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες κλοπές.

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 32 και 46 ετών, που κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές, προχώρησε η αστυνομία στα Χανιά, ενώ σε βάρος του 46χρονου σχηματίσθηκε και δικογραφία για πλαστογραφία πιστοποιητικών, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστά έγγραφα (ταυτότητα και άδεια ικανότητας οδηγήσεως).

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 46χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το μεσημέρι, Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, την ώρα που επιχειρούσε να διαρρήξει σταθμευμένα οχήματα σε παραθαλάσσια περιοχή του Δήμου Κισάμου. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης του από άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος προσπάθησε να διαφύγει.

Σε έρευνα που ακολούθησε, σωματική αλλά και στο σπίτι όπου διέμενε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

Από την προανάκριση και την αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 46χρονος με τον 32χρονο, από τις 11 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, είχαν διαπράξει από κοινού επτά κλοπές και δύο απόπειρες κλοπών σε ΙΧ αυτοκίνητα, από τα οποία αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, τηλεκατευθυνόμενο (drone) και δύο φωτογραφικές μηχανές με φακό), καθώς και διάφορα αντικείμενα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 9.000 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες κλοπές.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Πηγή: www.skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x