Επικαιρότητα

Χαρδαλιάς από Λάρισα: Θα πάρουμε όποια μέτρα είναι αναγκαία – Κλείνουν οι λαϊκές

Διαμορφώνεται στην περίμετρο της καραντίνας συγκεκριμένα σημεία τροφοδοσίας στην περιοχή. Την τροφοδοσία αναλαμβάνει ο δήμος με κονδύλια του υπουργείου Εσωτερικών.

Εξερχόμενος από την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε σε δηλώσεις του ότι θα ληφθούν όποια μέτρα είναι αναγκαία για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που ανέκυψε στη Λάρισα με τα 20 κρούσματα κορωνοϊού στον οικισμό των Ρομά στη Νέα Σμύρνη η οποία από από το βράδυ της Πέμπτης τέθηκε σε καραντίνα. "Το σημαντικό είναι να μείνουν όλοι στα σπίτια τους" υπογράμμισε ο υφυπουργός. Τόνισε επίσης ότι θα βρίσκεται σε διαρκή συνεννόηση με όλους τους φορείς.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης ανέφερε σε δηλώσεις του πως κλείνουν όλες οι λαϊκές αγορές στη Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία, επισήμως μπαίνει σε καραντίνα ο καταυλισμός στο Κουτσόχερο και επιστρατεύεται ξενοδοχείο στη Λάρισα σε περίπτωση που χρειαστεί για νέα κρούσματα που δεν θα χωρέσουν στο ιατρικό κέντρο «Αρωγή».

Αποφασίστηκε να κλείσουν οι λαϊκές αγορές, ενώ διαμορφώνεται στην περίμετρο της καραντίνας συγκεκριμένα σημεία τροφοδοσίας στην περιοχή. Την τροφοδοσία αναλαμβάνει ο δήμος με κονδύλια του υπουργείου Εσωτερικών. Επίσης, έγινε μεγάλη συζήτηση για πιθανή καραντίνα και σε άλλους οικισμούς Ρομά.



Παράλληλα, όπως διευκρίνισε ο κ. Καλογιάννης, δεν τέθηκε ως θέμα συζήτηση για ολική καραντίνα για την πόλη της Λάρισας.



*τα βίντεο είναι από το onlarissa.gr

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x