Επικαιρότητα

Χωρίς προβλήματα η κίνηση στα Μέσα - Μποτιλιάρισμα σε κεντρικούς δρόμους

Χωρίς προβλήματα και χωρίς να έχει αναφερθεί κάποιος εγκλωβισμός, λειτουργούν τα ΜΜΜ μετά τον ισχυρό σεισμό μεγέθους 5,1 ρίχτερ που σημειώθηκε στην Αττική και είχε επίκεντρο την Πάρνηθα

Χωρίς προβλήματα και χωρίς να έχει αναφερθεί κάποιος εγκλωβισμός, λειτουργούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μετά τον ισχυρό σεισμό μεγέθους 5,1 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο μετά τις 14.00 στην Αττική και είχε επίκεντρο την Πάρνηθα.

Για προληπτικούς λόγους, σε ολόκληρο το δίκτυο των μέσων σταθερής τροχιάς έχουν ανοίξει οι πύλες, ενώ οι συρμοί κινούνται για λόγους ασφαλείας με χαμηλή ταχύτητα που δεν ξεπερνά τα 10 χιλιόμετρα την ώρα.

Ωστόσο, μεγάλα προβλήματα παρατηρούνται στην κυκλοφορία των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης, καθώς πολλές επιχειρήσεις, εξαιτίας του σεισμού, έδιωξαν προληπτικά τους εργαζόμενους από τις δουλειές τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο.

Έντονα προβλήματα παρατηρούνται στην παραλιακή οδό στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του Φλοίσβου μέχρι την έξοδο του Κηφισού, καθώς επίσης στην άνοδο του Κηφισού και στην έξοδο προς Αττική Οδό, όπως επίσης και στην Περιφερειακή οδό Υμηττού.

inner

Επιπλέον, σύμφωνα με αναγνώστη του skai.gr που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος, φορτηγό που κουβαλούσε κολώνες της ΔΕΗ με κατεύθυνση στο ρεύμα προς Αθήνα στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, 300 περίπου μέτρα από την έξοδο του Σχιστού, εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα προς Κόρινθο και αφού πρώτα παρέσυρε μια μηχανή και διέλυσε ένα αμάξι, καρφώθηκε στο γκρεμό.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x