Επικαιρότητα

Ζευγάρι Ελλήνων έκανε συναλλαγές με... κλεμμένες πιστωτικές κάρτες

Δρούσαν σε διάφορες περιοχές της βόρειας Ελλάδας

Παντού και ο,τι μπορούσε έκλεβε ένα ζευγάρι Ελλήνων που «χτυπούσαν» σε διάφορες περιοχές της βόρειας Ελλάδας! Μέσα σε μια μόλις ημέρα έδρασαν στην Πιερία και την Θεσσαλονίκη, στην οποία έκαναν συναλλαγές με κλεμμένες πιστωτικές κάρτες, πριν συλληφθούν στην Βέροια.

Ο 34χρονος και η 29χρονη φίλη και συνεργός του ήταν οι δράστες της διάρρηξης που είχε γίνει την Κυριακή σε ένα όχημα σταθμευμένο σε περιοχή της Πιερίας, από το οποίο έκαναν φτερά μετρητά ύψους 500 ευρώ, μία φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό και πιστωτικές κάρτες. Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι με τις κλεμμένες κάρτες έγιναν συναλλαγές συνολικής αξίας 310 ευρώ σε καταστήματα διαφόρων περιοχών της Θεσσαλονίκης.

Σε ένα από τα μαγαζιά, οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το ζευγάρι που ταυτοποιήθηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Κατερίνης και του τμήματος Πύδνας – Κολινδρού και εκδόθηκαν αναζητήσεις. Τελικά, τους εντόπισαν στη Βέροια άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τους συνέλαβαν και στην κατοχή της 29χρονης κατέσχεσαν 940 ευρώ των οποίων η προέλευση ερευνάται.

Στην πορεία της προανάκρισης, εξακριβώθηκε ότι το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι δυο δράστες είχαν κλέψει και ρούχα αξίας 70 ευρώ από ένα κατάστημα ενδυμάτων σε περιοχή της Θεσσαλονίκης! Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές από κοινού και θα οδηγηθούν διαδοχικά στους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Κατερίνης και Θεσσαλονίκης.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x