Στίβος

Επικυρώθηκαν οι φετινές μετάγραφες στο στίβο

Δυνατά ονόματα του ελληνικού στίβου άλλαξαν φανέλα τη φετινή μεταγραφική περίοδο και την Πέμπτη ο ΣΕΓΑΣ ενέκρινε όλες τις μετακινήσεις των Ελλήνων πρωταθλητών ως νόμιμες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου, που από την ΑΕΚ πήρε μεταγραφή στον ΑΟ Κάλλιστος. Με νέο σωματείο θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά και ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος, Μίλτος Τεντόγλου, που άφησε τα Γρεβενά για την Κηφισιά.

Στον ΑΟ Ηφαιστεία θα συνεχίσει ο Κώστας Δουβαλίδης, μετά από επτά χρόνια στον ΣΚΑ Δράμας, και στην ΑΕ Μεσογείων οι Ειρήνη και Άννα Βασιλείου, αφήνοντας τη ΓΕ Ηρακλείου.

Στον ΑΟ Μυκόνου θα συνεχίσει ο πρωταθλητής των αποστάσεων, Μάρκος Γκούρλιας, στον Αλέξανδρο Μακεδονίας ο πρωταθλητής των 400 μέτρων, Γιώργος Λαμπρόπουλος, και στον Ηρακλή ο πρωταθλητής του τριπλούν, Παύλος Μπόφτσης.

Ο Πανναξιακός πήρε τους Δημήτρη Χρονδροκούκη (ύψος) και Μιχάλη Σταματόγιαννη (σφαιροβολία). Ο Βικέλας πήρε τους Σοφία Υφαντίδου (ακοντισμός/7αθλο) και Κώστα Κουτσούκη (400 μ.).

Η Κατερίνα Δαλάκα (400 μ. εμπ.) θα συνεχίσει στον ΣΔΥ Αργολίδας, ο Ιβάν Μενγκλεμπέη (σφυροβολία) στον Ολυμπιακό και οι Αθηνά Κοΐνη (αποστάσεις) και Βασιλική Ταχταρά (τριπλούν) στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x