Γιώργος Χελάκης

Επιμένω, κάτι αλλάζει στην Εθνική…

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο www.sportfm.gr για τη φιλική νίκη της Εθνικής ομάδας επί της Αιγύπτου και επιμένει πως κάτι αλλάζει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ναι, ξέρω και η Αίγυπτος με αλλαγές έπαιξε κι ο Σαλάχ είδε ολόκληρο το ματς από τον πάγκο. Και λοιπόν; Εδώ μιλάμε για μια γεμάτη εμφάνιση της δικής μας. Εγραφα και στο προηγούμενο παιχνίδι πως η Εθνική προσπαθεί να βάλει την μπάλα κάτω και να παίξει κανονικό ποδόσφαιρο. Είναι κάτι στο οποίο εμφάνιζε μια σχετική δυσανεξία ο Σκίμπε. Σαν να το φοβότανε, αν να μην τόχε…

Κανένας δεν θαμπώθηκε από την μπάλα που έπαιξε η Εθνική Ομάδα αλλά η εμφάνισή της ήταν σε γενικές γραμμές ικανοποιητική. Η άμυνά της λειτούργησε άψογα. Ο Τζαβέλλας ήταν αλάνθαστος και ο Σταφυλίδης απροσπέλαστος αμυντικά. Η δεξιά πλευρά με τον Μπακάκη και τον Λάζαρο έκανε εξαιρετική δουλειά. Δεν διστάζω να γράψω πως αν ο Σκίμπε έφερνε νωρίτερα στην ομάδα τον Λάζαρο θα είχαμε πάει πολύ καλύτερα στα προκριματικά. Ας είναι…

Αρχοντικός στο κέντρο του γηπέδου ο αρχηγός Τζιόλης. Δεν είναι μυστικό πως πολλοί δυσανασχετούν μ ε τις κλήσεις του. Εχουν άδικο. Είναι πάντα χρήσιμος και αποτελεσματικός χωρίς να εκβιάζει την συμμετοχή και τον ρόλο του. Παραγωγικός με τις κάθετες πάσες του ο Ταχτσίδης.Ο Νίκος Καρέλης επανήλθε με γκολ και σπουδαία εμφάνιση. Πέτυχε ένα ωραίο γκολ και ταλαιπώρησε τους κεντρικούς αμυντικούς της Αιγύπτου. Ελπιδοφόρα η πρώτη εμφάνιση του Δημήτρη Πέλκα σε ρόλο οργανωτή. Μόλις μάθει τα κατατόπια θα βοηθήσει πολύ περισσότερο.

Κανένας δεν υστέρησε και όλοι είχαν την διάθεση να παίξουν και να βοηθήσουν. Ακόμα κι ο Τοροσίδης που μπήκε για πέντε λεπτά. Η Εθνική έδειξε ότι μπορεί να στηρίζεται σε πάνω από είκοσι παίκτες ανάμεσά του και οι δυο γκολκίπερ Γιαννιώτης και Μπάρκας που έκαναν από μια εξαιρετική επέμβαση. Μέσα στο κρύο και την βροχή και το κρύο οι διεθνείς έβαλαν την μπάλα κάτω και έπαιξαν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας όπως προσπάθησαν να κάνουν και με την Ελβετία. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι τέτοια.

Κάτι αλλάζει…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x