Ισπανία

Επισήμως «ροχιμπλάνκο» ο Γκριεζμάν

Έτοιμος να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ο Αντουάν Γκριεζμάν, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα η συμφωνία με την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Μέσω ανακοινώσεων που έκαναν σήμερα τόσο η Ρεάλ Σοσιεδάδ, όσο και η Ατλέτικο Μαδρίτης, επισήμαναν πως έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ τους για την μετακίνηση του Αντουάν Γκριεζμάν στην πρωταθλήτρια Ισπανίας.

Πλέον ο 23χρονος ακραίος εφόσον περάσει από τις προαπαιτούμενες ιατρικές εξατάσεις στην Μαδρίτη, θα είναι σε θέση να υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας του με τους «ροχιμπλάνκος».

Να θυμίσουμε πως δύο ημέρες νωρίτερα, η Ατλέτικο Μαδρίτης κατέθεσε πρόταση ύψους 30 εκατ. ευρώ στην Ρεάλ Σοσιεδάδ για τον Γκριεζμάν (όσο ήταν και η ρήτρα αποδέσμευσής του), εξασφαλίζοντας έτσι τις υπηρεσίες του αρχής γενομένης από τη νέα σεζόν.

Από την πλευρά του, ο πρώην σύλλογος του διεθνούς Γάλλου έσπευσε να τον ευχαριστήσει για τον επαγγελματισμό και την προσφορά του στην ομάδα την τελευταία δεκαετία, ενώ του ευχήθηκε τα καλύτερα για το προσωπικό και το επαγγελματικό του μέλλον.

Ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα της Σοσιεδάδ έκανε το 2009 και αγωνίστηκε με την φανέλα της σε 202 παιχνίδια συνολικά, σκοράροντας μάλιστα και 53 γκολ.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x