Κολύμβηση

Επιστρέφει στις πισίνες ο Μανοντού

Την επιστροφή του στις μεγάλες διοργανώσεις κολύμβησης ανακοίνωσε ο Γάλλος Ολυμπιονίκης Φλοράν Μανοντού, προκειμένου νε εξασφαλίσει τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Δυόμισι χρόνια άντεξε μακριά από τις μεγάλες διοργανώσεις κολύμβησης ο Φλοράν Μανοντού, ο οποίος ανακοίνωσε την επιστροφή του στη δράση.

Ο 28χρονος Γάλλος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου στα 50μ ελεύθερο είχε αποχαιρετήσει το άθλημα που τον έκανε γνωστό μετά τους Ολυμπιακούς του Ρίο, όπου κατετάγη δεύτερος.

Ο λόγος ήταν οι φιλοδοξίες του σχετικά με άλλες ασχολίες -ανάμεσα στις οποίες είναι το χάντμπολ, οι επιχειρήσεις, αλλά και η ηθοποιία, με εμφανίσεις σε δημοφιλείς γαλλικές τηλεοπτικές σειρές.

Την επιστροφή του στη δράση ανακοίνωσε σε συνέντευξή του στην «Equipe», στην οποία τόνισε πόσο του έχει λείψει ο ανταγωνισμός στο υψηλότερο επίπεδο και η κολύμβηση απέναντι στους κορυφαίους.

Οι στόχοι, φυσικά, είναι στα… ύψη, με τον πρώην προπονητή του, Τζέιμς Γκίμπσον, να είναι ξανά στο πλάι του σε αυτή την προσπάθεια, στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x