Χάντμπολ

Επιστροφή στον ΠΑΟΚ για Βαφειάδου

Στον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί ξανά τη νέα σεζόν η Κατερίνα Βαφειάδου.

Ο Ερασιτέχνης «Δικέφαλος» ανακοίνωσε την απόκτηση της διεθνούς ίντερ από τη Νέα Ιωνία για τον επόμενο χρόνο, ώστε να τον βοηθήσει να «κλέψει» τα πρωτεία από την πρώην ομάδα της, με την 26χρονη σταρ να επιστρέφει στην Πυλαία ύστερα από ένα χρόνο απουσίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Κατερίνα Βαφειάδου, η οποία θα αγωνιστεί με τα ασπρόμαυρα την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η 26χρονη αθλήτρια, γεννηθείσα το 1992, αγωνίζεται στη θέση του δεξιού ίντερ, είναι μέλος της Εθνικής ομάδας, φορούσε τη φανέλα του συλλόγου μας την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, ενώ την αγωνιστική περίοδο που μόλις τελείωσε αγωνίστηκε με τον ΟΦΝ Ιωνίας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, η Κατερίνα Βαφειάδου δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να τους πετύχουμε και η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και των περιστάσεων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x