Ισπανία

Επιτέθηκε σε «φωτογράφο» ο Ράμος (video)

Για βιαιοπραγία κατηγορείται ο διεθνής αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, και μάλιστα έχει κυκλοφορήσει και ένα σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο.

Άσχημη τροπή είχε για μία θαυμάστρια του Σέρχιο Ράμος η απόπειρά της να φωτογραφήσει τον Ισπανό στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, έχει διαρρεύσει ένα βίντεο που δείχνει τον διεθνή άσο στις 2 Ιουλίου να έχει έναν διαπληκτισμό με την συγκεκριμένη κοπέλα που δεν είναι σε καμία περίπτωση παπαράτσι και απλώς ήθελε μία φωτογραφία του παίκτη και τώρα βγήκε στη δημοσιότητα.

Ο Ράμος αποχωρούσε από ένα εστιατόριο μαζί με την κοπέλα του και τη μητέρα της, ζητώντας να μην τραβήξουν φωτογραφίες. Ο ποδοσφαιριστής της «βασίλισσας της Ευρώπης» ζήτησε από τη γυναίκα να διαγράψει τη φωτογραφία και εκείνη του απάντησε αρνητικά, τότε την πλησίασε περισσότερο και της ζήτησε εκ νέου «θα τη διαγράψεις ή θα σου πάρω την κάμερα;». «Μην με αγγίξεις», του είπε η κοπέλα και ο Ράμος της απάντησε:

«Δεν πρόκειται να σε αγγίξω». «Μην με αγγίξεις, θα καλέσω την αστυνομία», είπε η νεαρή κοπέλα και ο σύντροφός της τόνισε: «Μην τολμήσεις και την αγγίξεις». Τότε η κατάσταση ξέφυγε, αφού ο Ράμος προσπάθησε να πάρει ξανά την κάμερα, και η κοπέλα άρχισε να φωνάζει, λέγοντας: «Ε, ε, ε, θα σε μηνύσω. Αντρές (ο σύντροφός της), με χτύπησε»!

Δείτε το βίντεο



Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x