Επικαιρότητα

Επιχείρηση «Μαύρο Δεκέμβρη» βλέπει η Αντιτρομοκρατική πίσω από τη βόμβα στο ΣΕΒ

Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής έχουν μπει πολλά βίντεο από κάμερες ασφαλείας, τα οποία δείχνουν όλες τις κινήσεις των τρομοκρατών.

Ασύλληπτα στελέχη του Επαναστατικού Αγώνα, της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς και άλλων «θυγατρικών» τους «βλέπουν» αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στα γραφεία του ΣΕΒ στην Ξενοφώντος τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής προσανατολίζονται σε αυτή την κατεύθυνση λόγω της συνδεσμολογίας της ωρολογιακής βόμβας, η οποία είχε κατασκευαστεί, όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά, «άρτια» από κατσαρόλα, πρόσμιξη ζελατοδυναμίτιδας με ANFO και ένα κοινό ρολόι.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, από την εξέταση των ευρημάτων του εκρηκτικού μηχανισμού, τα οποία ήταν λίγα λόγω της γνώσης των τρομοκρατών στην κατασκευή βομβών, παρουσιάζονται ομοιότητες με βόμβα της «Αναρχικής Κοινοπραξίας Επίθεσης», η οποία είχε εξουδετερωθεί στις 10 Δεκεμβρίου του 2014 έξω από υποκατάστημα τράπεζας στο Χαλάνδρι.

Τότε, στην προκήρυξή της η τρομοκρατική οργάνωση έκανε λόγο για «αντάρτικη ενέργεια αλληλεγγύης στον αναρχικό αιχμάλωτο Νίκο Ρωμανό», που εκείνη την περίοδο πραγματοποιούσε απεργία πείνας.

Το γεγονός αυτό κάνει τις Αρχές να συσχετίζουν την βόμβα στο ΣΕΒ με το προ ημερών απειλητικό κάλεσμα του Νίκου Ρωμανού για «Μαύρο Δεκέμβρη» με τρομοκρατικά χτυπήματα.

Παράλληλα, στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής έχουν μπει πολλά βίντεο από κάμερες ασφαλείας, τα οποία δείχνουν όλες τις κινήσεις των τρομοκρατών.

Μία μηχανή μεγάλου κυβισμού με δύο άτομα με μαύρα και κράνη στρίβει από τη λεωφόρο Αμαλίας στην Ξενοφώντος και σταματά στη συμβολή με την οδό Φιλελλήνων. Τότε ο συνεπιβάτης με ένα σακίδιο στην πλάτη κατεβαίνει και περπατώντας κατευθύνεται στην Ξενοφώντος, όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΣΕΒ. Στη συνέχεια, όπως φαίνεται στα βίντεο, αφήνει την τσάντα δίπλα από την είσοδο των γραφείων του Συνδέσμου Βιομηχάνων και αμέσως ανεβαίνει εκ νέου στη μηχανή και φεύγουν αναπτύσσοντας ταχύτητα στην Φιλελλήνων.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x