Πόλο

«Έπνιξε» τη Μλάντοστ ο Ολυμπιακός και πλησιάζει στο Ανόβερο

Έχοντας τον έλεγχο από τη δεύτερη περίοδο, ο Ολυμπιακός νίκησε τη Μλάντοστ στο Ζάγκρεμπ 14-6 για την 11η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών και έκανε βήμα πρόκρισης στο φάιναλ 8 του Ανόβερου.

Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα στο Ζάγκρεμπ τη Μλάντοστ 14-6 για την 11 αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών, κάνοντας σημαντικό βήμα για την πρόκριση στο φάιναλ 8 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στο Ανόβερο.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έφτασαν στο 2-4 στην ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου, δε δέχτηκαν γκολ στη δεύτερη και την ολοκλήρωσαν στο 2-8, με κακή άμυνα στην τρίτη έφτασαν στο 5-11 και βελτιώνοντας την άμυνα στον παίκτη παραπάνω στην τέταρτη έφτασαν στο +8.

Ο Ολυμπιακός είχε σε εξαιρετική κατάσταση τον Γενηδουνιά που πέτυχε πέντε τέρματα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να επιβάλλει το ρυθμό του από το πρώτο οκτάλεπτο, όταν και προηγήθηκε με 4-2 με τους Γενηδουνιά και Φουντούλη. Η ομάδα του Πειραιά δεν απειλήθηκε από τους Κροάτες σε εκείνο το διάστημα.

Στη δεύτερη περίοδο, οι πρωταθλητές Ευρώπης έφτασαν στο +6 με τους Γενηδουνιά, Γούνα και Ομπράντοβιτς, κρατώντας τους Κροάτες στο «μηδέν».

Ο Πάβις πραγματοποίησε αρκετές επεμβάσεις, ενώ μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» έβγαιναν σε πολλές φορές στην κόντρα χάρη στην επιθετική τους άμυνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης και έφτασε στο τελικό +8.


Τα οκτάλεπτα: 2-4, 0-4, 3-3, 1-3

Μλάντοστ: Μάρσελιτς, Ράντου 1, Μίλος 3, Τσάγκαλ, Τσουκ, Πέτκοβιτς 1, Ανζούλοβιτς, Χέρτσεγκ, Μπάγιτς, Μπιγιάκα, Μπουλούμπασιτς 1, Χάρκοφ, Γιούρλινα

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 5, Φουντούλης 3, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Γούνας 3, Αργυρόπουλος-Κανακάκης 1, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x