Πόλο

«Έπνιξε» την Μπρέσια και υπογράφει πρωτιά ο Ολυμπιακός

Εντυπωσιακός κατά διαστήματα, ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπρέσια 13-6 στο Παπαστράτειο για τη 12η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών και βρίσκεται κοντά στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου.

Ο Ολυμπιακός σάρωσε 13-6 την Μπρέσια στο «Πέτρος Καπαγέροφ» στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο των ανδρών και περιμένει το αποτέλεσμα της Μπαρτσελονέτα με την Ορβοσι, όπου με νίκη των Ούγγρων εξασφαλίζει την πρωτιά και την απευθείας συμμετοχή στην τετράδα του φάιναλ 6.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν με το ξεκίνημα προβάδισμα δύο τερμάτων και τη διατήρησαν μέχρι τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου, όπου έφτασαν στο 4-2 με το γκολ του Γενηδουνιά στον παίκτη παραπάνω. Ο Ολυμπιακός με την καταπληκτική του άμυνα πήρε ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα στο δεύτερο οκτάλεπτο και έφτασαν στο 7-2 στο ημίχρονο.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, η άμυνα εξακολουθούσε να είναι πιεστική και, σε συνδυασμό με τη φοβερή επίθεση, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έφτασαν στο 11-4 και πήραν ουσιαστικά τη νίκη.


Οκτάλεπτα: 4-2, 3-0, 4-2, 2-2

Ολυμπιακός (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς 6, Φουντούλης 1, Νικολαΐδης, Δερβίσης 2, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Αργυρόπουλος - Κανακάκης, Ομπράντοβιτς, Γαλανόπουλος

Μπρέσια (Μπόβο): Ντελ Λούνγκο, Γκουΐντι, Πρεσιούτι Κ. 1, Μάντσι, Πάσκοβιτς 2, Ρίτσο 1, Μούσλιμ, Νόρα, Πρεσιούτι Ν. 1, Μπερτόλι 1, Γιάνοβιτς, Βούκσεβιτς, Μορέτι


Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως: «Πετύχαμε άλλη μια νίκη. Περίμενα ένα πιο δύσκολο παιχνίδι. Οι παίκτες μου τον τελευταίο καιρό, σε συνδυασμό και με τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας κατά τη διάρκεια του Πάσχα, ήταν λίγο κουρασμένοι, αλλά "μεταμορφώθηκαν" σήμερα. Κάναμε ένα από τα γνώριμα παιχνίδια μας, με πολύ καλό ρυθμό, με πολύ καλή άμυνα και ουσιαστικά "κλειδώσαμε" την είσοδό μας στο Final-6 της Γένοβας, που είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα είμαστε στο κορυφαίο γεγονός αυτό και θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς που δουλεύουμε καθημερινά για το σύλλογο μας, τον Ολυμπιακό και για τον κόσμο μας που θέλει να πανηγυρίζει επιτυχίες. Θέλω τους παίκτες μου να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και να έχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x