Γενικά

Επτά Έλληνες δήλωσαν συμμετοχή στο World Tour πινγκ πονγκ της Ουγγαρίας

Η Ουγγαρία θ’ ανοίξει τον επόμενο μήνα το πρόγραμμα των World Tour της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F.) για το 2019.

Εκεί, η Ελλάδα αναμένεται να δώσει το «παρών» με μεγάλη αποστολή. Από τις 15 μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα γίνει στη Βουδαπέστη το ουγγρικό Οπεν, το οποίο είναι στη δεύτερη κατηγορία αξιολόγησης και παραδοσιακά συγκεντρώνει όλες τις δυνάμεις του αθλήματος.

Από ελληνικής πλευράς, έχουν δηλώσει συμμετοχή επτά μέλη των Εθνικών μας ομάδων ανδρών και γυναικών. Οι αθλητές Παναγιώτης Γκιώνης, Γιάννης Σγουρόπουλος, Καλλίνικος Κρεάνγκα, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Κωνσταντίνος Αγγελάκης και οι αθλήτριες Κατερίνα Τόλιου και Κωνσταντίνα Παρίδη.

Το πρόγραμμα σε αυτά τα τουρνουά της I.T.T.F. για τον νέο χρόνο περιλαμβάνει έξι World Tour Platinum και 6 World Tour. Το Oπεν της Ουγγαρίας, μάλιστα, αφορά σε όλα τα ατομικά αγωνίσματα.

Για τη Βουδαπέστη έχουν δηλώσει συμμετοχή 218 αθλητές και 154 αθλήτριες από όλες τις ηπείρους. Τα αγωνίσματα, στα οποία θα μετάσχουν, είναι το απλό σε άνδρες και γυναίκες, το διπλό σε άνδρες και γυναίκες και το διπλό μικτό.

Όλοι οι Έλληνες αθλητές θα περάσουν στο απλό τη διαδικασία των προκριματικών. Επίσης, θα έχουν έντονη παρουσία και στα διπλά.

Στο διπλό ανδρών έχουν δηλωθεί ο Γκιώνης με τον Σγουρόπουλο και ο Κωνσταντινόπουλος με τον Αγγελάκη, ενώ στο διπλό γυναικών θ’ αποτελέσουν δίδυμο η Τόλιου με την Παρίδη. Στο διπλό μικτό του Hungarian Open πρόκειται να πάρουν μέρος ο Αγγελάκης με την Τόλιου και ο Κωνσταντινόπουλος με την Παρίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x